Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

W Night Club Athens στο Γκάζι!! Ατέλειωτη Διασκέδαση στο πιο Hot Club της πόλης !! Αγοράστε  10 € Εκπτωτικό κουπόνι και δώστε στ

W nightclub Athens

 

 

Ανανεωμένο όσο ποτέ, με στοιχεία disco να επικρατούν στο χώρο, συνδυασμένα με minimal χρωματισμούς και ένα τεράστιο κύβο με χιλιάδες κομμάτια καθρέφτη, κρεμασμένο από την οροφή να αντανακλά τα special light effect και να «αγκαλιάζει» τους παρευρισκόμενους, είναι σίγουρο πως για μία ακόμη φορά το W θα είναι το talk of the town για την αισθητική του αλλά και για τα μοναδικά parties και events που ετοιμάζει.

 

Οι μέρες λειτουργίας του W φέτος θα είναι από Πέμπτη έως Σάββατο

 

Κάθε Πέμπτη: η βραδιά ανήκει σε Rn’b ρυθμούς,  συνδυασμένη με γνωστές rock επιτυχίες σε ένα πάρτι το οποίο θα κάνει όλους τους clubbers επισκεφτούν το W Πέμπτη βράδυ.

 

Κάθε Παρασκευή: To αγαπημένο σε όλους  SHOW ME LOVE party, μετά από την απήχηση που έχει γνωρίσει από το κοινό του και ύστερα από επιθυμία του κόσμου, από αυτό το χειμώνα θα παρουσιάζεται Κάθε Παρασκευή στο W ώστε να μπορεί περισσότερο κοινό να παρευρεθεί στο πάρτι,  που άλλαξε τα δεδομένα στην αθηναϊκή διασκέδαση.

O Dj Johnny Gerontakis παρέα με γνωστούς έλληνες και ξένους guest Djs,  υπόσχονται να σας χαρίζουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πρωτότυπα happenings και show που θα παρουσιάζονται στους “SHOW ME LOVERS” κάθε Παρασκευή.

SHOW ME LOVE λοιπόν από Παρασκευή 05 Οκτώβριου στο W nightclub Athens.

 

Κάθε Σάββατο: οι resident Djs του W nightclub βάζουν φωτιά στα dexx και παρασέρνουν το κόσμο σε ξέφρενους ρυθμούς μέσα από τις διάσημες ξένες και ελληνικές mainstream επιτυχίες.

 

Ακόμα ένας χειμώνας λοιπόν ανήκει στο W nightclub Athens.

 

 

Τιμή: 10.00 €
Έκπτωση: 30%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο