Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

BEST PRICE!!! 8€ για ένα Windshield Wonder, Σύστημα καθαρισμού με ύφασμα από μικροίνες, μακριά λαβή με εργονομική κλίση, ειδική

Windshield Wonder

Σύστημα καθαρισμού με μακριά μελετημένη λαβή για να φτάνει παντού,  και να καθαρίζετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας από μέσα, χωρίς κόπο.

Με ένα πέρασμα αφαιρεί στίγματα και βρωμιά μόνο με τη χρήση νερού.

Επίσης ιδανικό για να ξεθολώνετε τα τζάμια το χειμώνα και να έχετε πιο ασφαλή οδήγηση.

Χρησιμοποιείται και στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι για καθάρισμα τζαμιών, καθρεπτών και γυάλινων επιφανειών.

Παίρνετε Windshield Wonder με δύο (2) καλύμματα από μικρο-ίνες και ένα μπουκαλάκι σπρέι,  για να έχετε πάντα μαζί σας διαθέσιμο νερό.

 

 

SULEHRIA STORE

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από το φυσικό κατάστημά  μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!

Η εταιρεία Sulehria Store, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

 

Τιμή: 8.00 €
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο