Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

BEST PRICE!!!  11,99 για το Pedi Spin, συσκευή που αφαιρεί γρήγορα και καθαρά τις σκληρύνσεις, το νεκρό δέρμα και τους κάλους απ

Το Pedi Spin έχει περιστρεφόμενη κεφαλή και αφαιρεί γρήγορα τους κάλους και το νεκρό δέρμα.
 

Διαθέτει  δύο ταχύτητες: Χαμηλή ταχύτητα για να αφαιρεί το ξηρό δέρμα και Υψηλή ταχύτητα για την αφαίρεση των πιο σκληρών σημείων και των κάλων.

 

 

 

SULEHRIA BROTHERS

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!

Η εταιρεία Sulehria Brothers, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

 

 

Τιμή: 11.99 €
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο