Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

BEST PRICE!!! 10€ Εκπτωτικό κουπόνι για να κάνετε δικό σας στην Καλύτερη τιμή της αγοράς το μοναδικό iPhone 5!!! Εντελώς νέα σχε

iPhone 5 16GB
 

Εντελώς νέα σχεδίαση! Φαίνεται αδύνατον.

 Ένα iPhone με τόσα πολλά – μεγαλύτερη οθόνη, γρηγορότερο επεξεργαστή, ταχύτατη τεχνολογία ασύρματου δικτύου, κάμερα iSight 8MΡ – να είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ. Αλλά είναι.

 

Το iPhone είναι το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ iPhone που έγινε ποτέ
 

Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και γυαλί και πρόκειται για το λεπτότερο smartphone της αγοράς με πάχος μόλις 7.6 χιλιοστά, δηλαδή 18 τοις εκατό πιο λεπτό από το iPhone 4S και 20 τοις εκατό ελαφρύτερο, με βάρος στα 112 γραμμάρια. Χρησιμοποιεί, επίσης, κάρτα nano-SIM που είναι 44 τοις εκατό μικρότερη από την τωρινή micro-SIM.

 

Λαμπερή οθόνη Retina 4 ιντσών Η οθόνη Retina 4 ιντσών σου επιτρέπει να βλέπεις περισσότερο περιεχόμενο. Και ότι βλέπεις εμφανίζεται με απίστευτη ζωντάνια και αληθοφάνεια. Γιατί παρότι η οθόνη είναι μεγαλύτερη, το iPhone 5 έχει το ίδιο πλάτος με το iPhone 4S. Έτσι η χρήση με το ένα χέρι είναι εξίσου εύκολη.

 

Ταχύτατη ασύρματη δικτύωση χάρη στην υποστήριξη των νέων τεχνολογιών, το iPhone 5 συνδέεται σε περισσότερα δίκτυα ανά τον κόσμο σε σχέση με το iPhone 4S. Το Wi-Fi είναι και αυτό γρηγορότερο.
 

 Πανίσχυρος επεξεργαστής Α6 Ο ολοκαίνουργιος επεξεργαστής Α6 της Apple είναι πανίσχυρος αλλά δεν καταναλώνει πολύ ισχύ. Οι επιδόσεις της CPU και των γραφικών είναι έως και δύο φορές πιο γρήγορες. Αλλά ακόμα και με αυτή τη ταχύτητα το iPhone 5 προσφέρει απίστευτη διάρκεια μπαταρίας.
 

 8MP iSight κάμερα Το iPhone είναι η πιο δημοφιλής κάμερα στον κόσμο. Η νέα λειτουργία πανόραμα σου επιτρέπει να αποτυπώνεις τα πάντα. Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με γωνία έως και 240 μοίρες. Με 40% ταχύτερη λήψη φωτογραφίας και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 

 iOS 6. Τα θεμέλια του iPhone Tο iOS περιλαμβάνει όλες τις ενσωματωμένες εφαρμογές και την τεχνολογία – όπως το Multi-Touch – που βοηθά το iPhone να ξεχωρίζει. Η πιο πρόσφατη έκδοση, το iOS 6, είναι ήδη εγκατεστημένη στο iPhone 5. Έτσι θα έχεις άμεσα πρόσβαση σε περισσότερες από 200 νέες λειτουργίες, που θα σε βοηθούν να κάνεις τις καθημερινές σου εργασίες ακόμα καλύτερα.
 

Εύκολο στη χρήση Το iPhone είναι τόσο απλό. Δεν χρειάζεσαι οδηγό. Απλά πάρε ένα και ξεκίνα να το χρησιμοποιείς αμέσως. Υπάρχει ένα application και για αυτό
 

 Με τη μεγαλύτερη συλλογή applications στο App Store, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει ένα iPhone.
 

 Μεγάλη ζωή μπαταρίας Το iPhone σχεδιάστηκε να μεγιστοποιεί τη ζωή της μπαταρίας. Δεν χρειάζεται να περιορίζεις τη χρήση σου για να διατηρήσεις τη μπαταρία.
 

Μόνο το iPhone δουλεύει με τα iTunes Είναι εύκολη η πρόσβαση στα τραγούδια σου και τα video στο iPhone. Για αυτό απόλαυσε το περιεχόμενο το iTunes όπου και αν βρίσκεσαι.
 


 

 

Τιμή: 10.00 €
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο