Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

9,99€ για μια Remote Organizer, Βάση Οργάνωσης των τηλεκοντρόλ σας!! Σταματήστε να αναζητάτε το remote control που θέλετε παντού

Βάση Οργάνωσης Τηλεχειριστηρίων
 

Έξυπνη λύση να οργανώσετε τα τηλεχειριστήρια με τη βάση αυτή δεν θα ψάχνετε δεξιά και αριστερά να βρείτε το τηλεχειριστήριο
 

Διαθέτει 4 θέσεις για να τοποθετήσετε  τα τηλεχειριστήρια που έχετε, του βίντεο, της τηλεόρασης, του αποκωδικοποιητή, του στερεοφωνικού σας ή οποιοδήποτε άλλο.
 

Μεταλλική στιβαρή κατασκευή με εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία
 

Διαστάσεις: 20,5x21x10 εκ.

 

 

SULEHRIA STORE

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από το φυσικό κατάστημά  μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!

Η εταιρεία Sulehria Store, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

Τιμή: 9.99 €
Έκπτωση: 44%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο