Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

9,90€ για ένα Magic Tap, Αντλία για δοχεί μεα υγρό περιεχόμενο!!! Εφαρμόζει στο στόμιο των περισσότερων δοχείων και με μία κίνησ

Το Magic Tap είναι ιδανικό για τα μικρά παιδιά γιατί δεν χρειάζεται να σηκώσουν το δοχείο Απλά πατούν την αντλία και βάζουν μόνα τους νερό, το γάλα τους ή το χυμό τους. Δηλαδή μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται!

Τέρμα στα χυμένα υγρά στα πατώματα!

Μπορούμε να αγοράζουμε μεγάλες συσκευασίες, που είναι πιο οικονομικές γιατί δεν χρειάζεται να τις σηκώνουμε!!

 

Το στόμιο της αντλίας ταιριάζει με τα περισσότερα στόμια των δοχείων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Λειτουργεί με μπαταρίες και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

 

 

 

SULEHRIA STORE

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από το φυσικό κατάστημά  μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!

Η εταιρεία Sulehria Store, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

 

Τιμή: 9.90 €
Έκπτωση: 51%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο