Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

7.99€ για να οργανώσετε πανεύκολα τα τρόφιμα, στα ντουλάπια ή το ψυγείο σας με ένα διώροφο Can Tamer Carousel!! Κερδίζετε χώρο κ

Με το Can Tamer μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο, οργανώνοντας τις κονσέρβες και τα αναψυκτικά σας στους δύο ορόφους του.
 

Βρίσκετε πανεύκολα αυτό που ψάχνετε, γιατί διαθέτει πλήρη περιστροφή 360 μοιρών.
 

Τοποθετήστε το σε ντουλάπια, στο ψυγείο, στον πάγκο της κουζίνας σας ή ακόμα και στο μπουφέ που θα οργανώσετε στο σπίτι για κάποια γιορτή!
 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψετε!!

SULEHRIA STORE

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από το φυσικό κατάστημά  μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!

Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!

Η εταιρεία Sulehria Store, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

 

Τιμή: 7.99 €
Έκπτωση: 47%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο