Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

20€ για Δύο (2) Θήκες Οργάνωσης  παπουτσιών και ρούχων!! Χρησιμοποιήστε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι σας ή στην ντουλάπα σας για

Αποθήκευση και οργάνωση παπουτσιών.
 

Τώρα οργάνωση και αποθήκευση παπουτσιών σε θήκη με 12 ξεχωριστά διαμερίσματα, κατασκευασμένη  από ειδικό ανθεκτικό υλικό που αναπνέει για καλό αερισμό. Διαθέτει φερμουάρ για εύκολο άνοιγμα περιμετρικά και διαφάνεια στο πάνω μέρος για να μπορείτε με μια ματιά να βλέπετε το περιεχόμενο.
 

Αποθήκευση και οργάνωση ρούχων
 

Τώρα οργάνωση και αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ σε θήκη με 9 ξεχωριστά διαμερίσματα, κατασκευασμένη  από ειδικό ανθεκτικό υλικό που αναπνέει για καλό αερισμό. Διαθέτει φερμουάρ για εύκολο άνοιγμα περιμετρικά και διαφάνεια στο πάνω μέρος για να μπορείτε με μια ματιά να βλέπετε το περιεχόμενο.
 

Βάλτε τάξη στον χώρο σας και αποθηκεύστε κάτω από το κρεβάτι ή στο κάτω μέρος της ντουλάπας τα αγαπημένα σας παπούτσια και ρούχα 
 

 

Tapandaola

 

Το tapandaola.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Ταράση.

Με έτος ίδρυσης το 2001 , διαθέτει δύο σύγχρονα φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tapandaola.gr αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, οικονομικές και κυρίως αξιόπιστες αγορές.

Πυρήνας της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας , αποτελεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας. Η ιδανική σχέση τιμής – ποιότητας, η ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών και η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση με σεβασμό στην προσωπικότητα του πελάτη αποτελούν την αναγκαία συνθήκη εφαρμογής της φιλοσοφίας αυτής.

Αποστολή μας είναι η διάθεση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στην χαμηλότερη δυνατή τιμή ,επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας , την αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία της εταιρείας.

Οι Αξίες μας αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας. Κύριο μέλημά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Τιμή: 20.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο