Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

19,99€  για μια Βάση – Μαξιλάρι για φορητούς Υπολογιστές, διάβασμα  ή  χειροτεχνία, με ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο λαμπτήρα 5 Led,

ΒΑΣΗ Η/Υ ( ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ) PORTABLE LAPTOP
 

Ένα ενσωματωμένο μαξιλάρι σχηματίζει γύρω από την αγκαλιά σας μια σταθερή βάση για φορητούς υπολογιστές και άλλα ( αναλόγιο διαβάσματος, τραπεζάκι γενικής χρήσης κ.α. )

Ενσωματωμένος ρυθμιζόμενος λαμπτήρας 5-LED ,

Ποτηροθήκη,- Μολυβοθήκη.

Χερούλι μεταφοράς
Απαιτεί τρεις (3) AA μπαταρίες για την λάμπα 5LED

Η συσκευασία περιέχει 4 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ

Ελαφρύ, εύκολο στην μεταφορά.

 

 

 

Tapandaola
 

Το tapandaola αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Ταράση.

Με έτος ίδρυσης το 2001 , διαθέτει δύο σύγχρονα φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.
 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tapandaola αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, οικονομικές και κυρίως αξιόπιστες αγορές.
 

Πυρήνας της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας , αποτελεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας. Η ιδανική σχέση τιμής – ποιότητας, η ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών και η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση με σεβασμό στην προσωπικότητα του πελάτη αποτελούν την αναγκαία συνθήκη εφαρμογής της φιλοσοφίας αυτής.
 

Αποστολή μας είναι η διάθεση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στην χαμηλότερη δυνατή τιμή ,επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας , την αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία της εταιρείας.
 

Οι Αξίες μας αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας. Κύριο μέλημά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Τιμή: 19.99 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο