Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

120€ τα 2 άτομα για 3 μέρες 2 νύχτες με πρωινό μπουφέ σε πολυτελή σουίτα με τζάκι στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα από το Silva Suites, με ατομικά μπάνια - spa, χαμάμ, χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, εσωτερικό φωτισμό, μουσική και μηχανισμό μασάζ για τα πόδια. Αρχικής Αξίας 320€, Έκπτωση 63% !!

Στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στις πανέμορφες σουίτες Silva στο χωριό Κρυονέρι, στον οικισμό Κουτσοδήμου. Οι 20 σουίτες και τα 3 δωμάτια διαφορετικών τύπων παρέχουν ανέσεις εκπληκτικέςκαι δείχνουν το πόσο υπεύθυνα και συνειδητά ασχολείται με το αντικείμενο o κ. Πάλμος Νίκος.

Οι ανέσεις του ξενοδοχείου είναι προδιαγραφών 5 αστέρων. Διαθέτει ένα καφέ μπαρ απαράμιλλης αισθητικής όπου μπορείτε να πάρετε το πλούσιο πρωινόπου σερβίρουμε φτιαγμένο με αγνά υλικά της περιοχής μας και χώρους μοναδικής αισθητικήςόπου το ντεκόρ τους θα σας καταπλήξει. Στις εγκαταστάσεις μας επίσης παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet.

Η υποδειγματική φιλοξενία στις Silva Suites θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις και σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που θα επιλέξετε θα φορτίσουν την διαθεσή σας θετικά για να μας επισκεφείτε ξανά. Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση σας είναι το κύριο μέλημα του προσωπικου των Silva Suites.

 

 

Τιμή: 120.00 €
Έκπτωση: 63%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο