Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

11€ για έναν Υπολογιστή Ποδηλάτου, μια ηλεκτρονική συσκευή με 13 διαφορετικές λειτουργίες, που δίνει στον ποδηλάτη χρήσιμες και

Υπολογιστής ποδηλάτου της Βicycle Gear
 

Διαθέτει 13 διαφορετικές λειτουργίες: Ταχύτητα, Ρολόι, Συνολική απόσταση, Απόσταση διαδρομής, Μέγιστη ταχύτητα, Μέση ταχύτητα, Διάρκεια διαδρομής, SCAN, Χιλιόμετρα/μίλια (μετατροπή), Ορισμός  θέσης ρόδας, LCD Auto Clear, Θερμοκρασία, Auto/Start
 

Περιλαμβάνεται η μπαταρία και όλα τα απαραίτητα για την σύνδεση
 

Εύκολο στην εγκατάσταση. Περιέχονται οδηγίες.

Ένα πολύ χρήσιμο gadget για όσους έχουν βάλει για τα καλά το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους

 

SULEHRIA BROTHERS

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας – είδη δώρων – gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.
Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με όπλα μας  την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε  ο άνθρωπός σας στις αγορές σας!
Η εταιρεία Sulehria Brothers, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!

 

Τιμή: 11.00 €
Έκπτωση: 30%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο