Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Εκπτωτικό κουπόνι 20€ για Αυθεντική και Ποιοτική Διασκέδαση στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη να ηγείται του προγράμματος! Μα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Νότης Σφακιανάκης-Φανή Δρακοπούλου

 
 


 

Από τις 2 Νοεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό!

Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικά τραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ανεπανάληπτος τρόπος ερμηνείας του, η ανατρεπτική εμφάνισή του επί σκηνής και η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με το κοινό θα αποτελέσουν για μια ακόμα χρονιά το τρίπτυχο που θα γεμίσει τις νύχτες μας στην Ιερά Οδό με μουσική, κέφι και ουσία. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό!

Φέτος στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή και την προσεγμένη παρουσία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι.

Τιμή: 20.00 €
Έκπτωση: 47%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο