Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Βελτιώστε την υγεία σας και την εμφάνισή σας, κάνοντας το πρώτο βήμα με ένα Τεστ Δυσανεξίας τροφών 29€ μαζί με Ανίχνευση παρασίτ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Η  τηλεμετρική μέθοδος τροφικής δυσανεξίας βασίζεται στον προσδιορισμό διαφορετικών  για κάθε οργανισμό επιβλαβών τροφών μετρώντας τη σχέση και τη συμβατότητά τους με τα μαγνητικά πεδία των ιστών, με στόχο τον εντοπισμό και περιορισμό των τροφών αυτών.

Έτσι επιτυγχάνετε υγεία, ευεξία, απώλεια βάρους και καλύτερη ποιότητα ζωής!

Μαζί με το τεστ Δυσανεξίας πραγματοποιείται ακόμα:

- ανίχνευση για δυσμενή παράσιτα ή  μικροοργανισμούς που δυσχεραίνουν την πεπτική λειτουργία, καθώς και

- εκτενής φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση για κάθε  μυοσκελετικό πρόβλημα που υπάρχει  με ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης φλεγμονών, από εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή

 

Pain Solution Systems
 

Η καινοτομία της Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ’ οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ’ οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ’ οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.

 

Τιμή: 29.00 €
Έκπτωση: 88%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο