Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

9€  το τετραγωνικό μέτρο για τρίψιμο, βερνίκωμα, γυάλισμα ξύλινου πατώματος από την Design Parke (Αγοράζετε τόσα κουπόνια όσα τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας). Αρχικής Αξίας 18€. Έκπτωση 50%!!

Η Design Parke ιδρύθηκε το 1980 από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Τραχανά, έναν άνθρωπο με πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία στον χώρο του ξύλου.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση πατωμάτων μασίφ, laminate, ντεκ, σκαλών επί μπετόν και ειδικών κατασκευών, τόσο σε επίπεδο ιδιωτικών όσο και σε επίπεδο μεγάλων επιχειρηματικών κατασκευαστικών έργων. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την εμπειρία και την γνώση του ιδιοκτήτη, δημιουργεί λύσεις οι οποίες καλύπτουν οποιαδήποτε ιδιωτική ή επαγγελματική ανάγκη, τηρώντας πάντα το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, έξυπηρέτησης με χαμηλό κόστος.

Με βάση τα ανωτέρω, η επιχείρηση Design Parke επεδίωξε και πέτυχε την συνεργασία με μεγάλες εταιρείες παραγωγής σχετικών προϊόντων καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών των πελατών της.Ενδεικτικά, μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
- Τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων
- Τοποθέτηση laminate
- Συντήρηση ξύλινων δαπέδων
- Επισκευή ξύλινων δαπέδων
- Βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων
- Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
- Ξύλινα δάπεδα

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την Design Parke διαθέτουν την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση να προτείνουν λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Τιμή: 9.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο