Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Παιδική παράσταση «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα», στο Θέατρο REX .  Μόνο 12€ για την είσοδο (2) ατόμων στη παιδική θεατρική παράσταση του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. 3 Τελευταιες Παραστασεις : Πεμπτη 14/2 στις 10:30, Κυριακη 17/2 και Κυριακη 24/2 στις 11:30. Πλαισιώνεται με την υπέροχη μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη. Η παράσταση είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με καταστάσεις που η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει καθημερινά. Δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 10€ στο ταμείο του θεάτρου!

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα» στο θέατρο REX.

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

*  Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ΑΜΕΣΑ και  μέχρι το τέλος τωνπαραστάσεων. 

*  Δίνετε 2€ γιατην αγορά του κουπονιού και 10€ στο ταμείο του θεάτρου REX μετην προσκόμισητου κουπονιού.

*  Κάθε κουπόνι ισχύει για είσοδο (2) ατόμων στην θεατρικήπαιδική παράσταση «Τοπαιδί που μίλαγε με τα φρούτα» στο θέατρο REX.

*  Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή μετην μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.

*  Hμέρες και ώρεςπαραστάσεων: Καθημερινές  10-12  π.μ για σχολεία,  Κυριακές 11.30  και 15.00 μ.μ. για τοκοινό.

*  Ηπαράσταση διαρκεί 2 ώρες με διάλειμμα.

*  Μετά την αγορά της προσφοράς είναι απαραίτητητηλεφωνική επικοινωνία για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6932080220και για να δηλώστε ποια μέρα θα παρακολουθήστε την παράσταση.

*  Είναι απαραίτητη η έντυπη προσκόμιση τουκουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα» στο θέατρο REX.

Στο θέατρο REX

 «Το παιδί που μίλαγεμε τα φρούτα»

Ο Χάρης Ρώμας και η διεύθυνση του REX έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μιασυγκεκριμένη γραμμή στο αχανές πεδίο του παιδικού θεάτρου. Συγκεκριμένα θεωρούναπαραίτητο να περνούν δυνατά και διαχρονικά μηνύματα στα παιδιά μέσα όμως απότο χιούμορ και τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα των έργων που παρουσιάζουν. Θεωρούν ότιείναι πολύ πιο αποτελεσματικό ένα δίδαγμα όταν δεν προσφέρεται με στείροεκπαιδευτικό τρόπο, αλλά μέσα από μια φρέσκια καλλιτεχνική και διασκεδαστικήματιά.

 

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα» στο θέατρο REX.

 

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα», είναι μια υπέρ –παραγωγή του ομίλου Μαροσούλη, σε μια μεγάλη σκηνή πουολόκληρα επίπεδά της ανεβοκατεβαίνουν, με ευφάνταστα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, φουτουριστικά κοστούμιατης Έβελυν Σιούπη, μουσική του υπέροχου Γιάννη Ζουγανέλη, χορογραφίες της νέας καιπολλά υποσχόμενης ΜόνικαςΚολοκοτρώνη ενώ παίρνουν μέρος έντεκαειδικά επιλεγμένοι ηθοποιοί πουδιαλέχτηκαν ειδικά για να υπηρετήσουντις ανάγκες του έργου.

Ας σημειωθεί ακόμα ότι το θέατρο REX είναι ένα αρχιτεκτονικόκόσμημα, με την υπέροχη οροφογραφία του Γιάννη Τσαρούχη και με μια τεράστιασκηνή που παρέχει δυνατότητες για αληθινό υπερθέαμα. Οι φωτισμοί και η ποιότητατου ήχου είναι υψηλού επιπέδου και ανταγωνίζονται παρόμοιες εγκαταστάσεις σεπερίφημα θέατρα μεγάλων πόλεων του εξωτερικού.

 

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα» στο θέατρο REX.

 

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 2.00 €
Έκπτωση: 90%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο