Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

79€ για εγγραφή και συνδρομή για έναν ολόκληρο χρόνο, με απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα (aerobic, yoga, pilates, zumba, kick-boxing, muai-thai) στο Paradise Gym  στον Κορυδαλλό. Αρχικής Αξίας 225€, Έκπτωση 65% !!

Το Paradise Gym δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά αποτελεί τον χώρο στον οποίο η άσκηση γίνεται βίωμα, εμπειρία, ευεξία και τελικά o «παράδεισός» σας.

Και φυσικά από ένα τέτοιο χώρο πρότυπο δεν θα μπορούσε να λείπει το έμψυχο υλικό. Η εταιρεία έχει επενδύσει και δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων καθηγητών που θα είναι δίπλα σας σε ότι και αν επιλέξετε.
Αν είστε, λοιπόν, αποφασισμένοι, αν θέλετε να πετύχετε τον στόχο σας και αν θέλετε να αλλάξετε σελίδα στον τρόπο που αντιμετωπίζατε την άσκηση μέχρι σήμερα, τότε πρέπει να έχετε και εσείς την θέση σας στα προγράμματά μας!

Το Paradise Gym λειτουργεί από το 1987στη πλατεία Μέμου στο Κορυδαλλό. Σ’ ένα φιλικό κι ευχάριστοπεριβάλον, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και επαγγελματίες γυμναστές, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Με την προσωπική συμμετοχή του Μανώλη Μαγκώνη, ο οποίος για περισσότερα από 25 χρόνιαασχολείται με την άθληση δίνουμε στα χιλιάδες μέλη του ParadiseGym τα αποτελέσματα που ονειρεύονται,  στο σώμα και στην υγεία τους.

Παράλληλα δημιουργήσαμε  τρία καταστήματα:

All Sport Club 1 με συμπληρώματα διατροφής

All Sport Club 2 με όργανα Γυμναστικής και

All Sport Club 3 με αθλητικά ρούχα και παπούτσια.

Καλύπτοντας έτσι  όλο τον Αθλητικό χώρο, που αγαπάμε και υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια. Τα αποτελέσματα λοιπόν είναι κάτι περισσότερο από εμφανή!

Τιμή: 79.00 €
Έκπτωση: 65%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο