Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

4€ για είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση

Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έτσι κι αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν από τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο.  Η ευχή του πραγματοποιείται. Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε 4 ώρες θα μεγαλώνει 10 χρόνια. Ο Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του δέχεται χωρίς σκέψη τη συμφωνία. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό να τον επιστρέψει στην παιδική του ηλικία. Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει;

Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. Η συμμετοχή του κοινού σε όλη τη διάρκειά της παράστασης είναι σημαντική και καθοριστική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζιώγας

Μουσική Επιμέλεια: Ανδρέας Καρανίκας

Χοροκίνηση: Αντώνης Ζιώγας

Σκηνικά: Χρήστος Χύτος

Παραγωγή: Δημήτρης Χύτος

Υπεύθυνη διαφήμισης: Δικαία Πικιού

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Νίκος Λημνιός,Στεφανία Κριεζή,Ζωή Πανταζή

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΚάθεΚυριακή11π.μ.και 3μ.μ.Αν ψάχνετε μία πρωτότυπη ιδέα για παιδικό πάρτι, τότε οι συντελεστές της παράστασης «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα», σας προτείνουν να το διοργανώσετε στο θέατρο, προσφέροντας στα παιδάκια τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία υπέροχη παράσταση, να παίξουν και να διασκεδάσουν! Με την αγορά του κουπονιού εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και θα πληρώσετε 250€ από 300€ για 30 παιδάκια!Στην τιμή περιλαμβάνεται μπουφές και η φύλαξη!Δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης και στο χώρο σας!

Τιμή: 4.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο