Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

4€ για είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράστασηΘέλεις να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστικήπαιδική παράσταση του φετινού χειμώνα;

Αν ναι, πάρε τη μαμά σου το μπαμπά σου και τους φίλους σου και έλα στο θέατρο «ΑΒΑΤΟΝ»(Ευπατριδών 3 Γκάζι) όχι μόνο για να δεις αλλά και να παίξεις στα «τρία γουρουνάκια».

Μια διαδραστική παράστασηπου οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’αυτή.

Θα έρθεις ή θα αφήσεις τον λύκο να φάει τα τρία μικρά και ανυπεράσπιστα γουρουνάκια;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: L & C

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Κολωκοτρώνης

Σκηνικά: Γιώργος Μάυρος

Παραγωγή: L & C

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Χύτος

ΠΑΙΖΟΥΝ:     Νίκος Λημνιός, Μαρίνα Καραβανάκη, Αντωνία Αλεξανδρίδη, Ιωάννα Τσιγκουρλά

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Κάθε Σάββατο 17:30

 

Αν ψάχνετε μία πρωτότυπη ιδέα για παιδικό πάρτι, τότε οι συντελεστές της παράστασης «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα», σας προτείνουν να το διοργανώσετε στο θέατρο, προσφέροντας στα παιδάκια τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία υπέροχη παράσταση, να παίξουν και να διασκεδάσουν! Με την αγορά του κουπονιού εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και θα πληρώσετε 250€ από 300€ για 30 παιδάκια!Στην τιμή περιλαμβάνεται μπουφές και η φύλαξη!Δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης και στο χώρο σας!

Τιμή: 4.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο