Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Για την κουζίνας σας κόπτης ΑΝΑΝΑ,  EASYSLICER, με 8€ από 19€ για να έχετε έτοιμες στη στιγμή, ολόδροσες και ολόφρεσκες  φέτες  από έναν ολόκληρο ανανά. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 4€ επιπλέον. Έκπτωση 58%

Το easyslicer κόβει σε φέτες τον ανανά γρήγορα καιπανεύκολα, διατηρεί  το χυμό του και σας επιτρέπεινα το σερβίρετε με διακοσμητικό τρόπο.

 

 

Τι αγοράζετε

Επιλογή (1): 8€ από 19€ για ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενός κόπτη ανανά EASYSLICER 

Επιλογή (2): 12€ από 23€ για ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ενός κόπτη ανανά EASYSLICER 


Όροι Χρήσης της Προσφοράς
 

  • Το κουπόνι ισχύει από την επόμενη της αγοράς
  • Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία αγοράς
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. 
  • Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν είτε απευθείας από τα γραφεία της εταιρίας Π. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΕ στην διεύθυνση Ευρυδάμαντος 57, Άγιος Σώστης Αθήνα (επιλογή α) είτε με επιπλέον χρέωση 4 ευρώ για τις εντός και εκτός Αττικής περιοχές (επιλογή β).
  • Για παραλαβή από την εταιρία, παρακαλούμε τηλεφωνείστε στην εταιρία άμεσα μετά την αγορά του κουπονιού σας 210-93.28.471
  • Για αποστολή στο χώρο σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής όταν σας ζητηθούν κατά την διαδικασία αγοράς (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής & σχόλια/οδηγίες σχετικά με την αποστολή).  Η παράδοση θα γίνει το εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημ/νία αγοράς του κουπονιού από τον χρήστη.
  • Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας με ποιοτικό προϊόν,  έχει η εταιρία  Π. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΕ  

 

Διακοσμητική Πρόταση

 

Χρησιμοποιείστε την φλούδα του ανανά σαν κύπελο για τηνφρέσκια φρουτοσαλάτα σας, το παγωτό σας ή τα τροπικά κοκτέιλ σας και εντυπωσιάστεόσους τα δοκιμάσουν!

 

 

 

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 8.00 €
Έκπτωση: 58%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο