Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

EGO-C, ηλεκτρονικό τσιγάρο, τώρα με 43.90€ από 105€. Το σετ 2 ηλεκτρονικών τσιγάρων έχει τεράστια οικονομία στα αναλώσιμα και αφαιρούμενη κεφαλή ατμοποιητή. Δώρο ένα υγρό αναπλήρωσης της επιλογής σας & δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 3€ επιπλέον. Μια προσφορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα «Εμποράκος» με έκπτωση 58%

Τονέο ηλεκτρονικό τσιγάρο iFume eGo-C έχει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά των προκατόχων του αλλά διαθέτει επιπλέον μία νέα καινοτόμο τεχνολογία ατμοποιητή, που εξασφαλίζει πολύ οικονομικά αναλώσιμα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και περισσότερα ατμίσματα.

 

Τι αγοράζετε…

Κάθε κουπόνι αφορά την αγορά ενός σετ2 ηλεκτρονικών τσιγάρων iFume ego-C με δωρεάν ένα Υγρό αναπλήρωσης. Με το σετ θα παραλάβετε ένα υγρό αναπλήρωσης των 10 ml. Μπορείτε να διαλέξετε, ανάμεσα από τις ακόλουθες γεύσεις, Desert ship blend, Brandy, Cuban supreme, RY4, Red & Bull, Coconut, Whisky, Green Tea, Caramel, Cappuccino.

Τoμπουκαλάκι που περιέχει τα υγρά αναπλήρωσης, είναι εξοπλισμένο με ειδική μύτη την οποία τοποθετούμε απευθείας στην τρύπα της σιλικονένιας τάπας που έχει δημιουργηθεία από τον ατμοποιητή και γεμίζουμε το φιλτράκι μας χωρίς να λερωνουμε τα χέρια μας και φυσικά χωρίς να κόβεται και να καταστρέφεται η τάπα, με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου να είναι μεγαλύτερη


3 ευρώ έξοδα αποστολής, διαφορετικά, παραλαβή από το κατάστημα 
 

Κάθε Σετ περιλαμβάνει

* Δύο μπαταρίες 650 mah με κλείδωμα (κάθε μπαταρία δίνει αυτονομία 700 ρουφηξιών με μία φόρτιση 3-4ωρών και έχει διάρκεια ζωής, τριακοσίων περίπου επαναφορτίσεων.)
* Δύο περιβλήματα ατμοποιητή
* Πέντε κεφαλές ατμοποιητή
* Δύο καπάκια σφράγισης ατμοποιητή
* Πέντε φιλτράκια λευκού διάφανου χρώματος
* Ένα φορτιστή
USB
* Ένα φορτιστή τοίχου
* Θήκη προστασίας και μεταφοράς
* Δύο υγρά αναπλήρωσης 5
ml ή ένα των 10 ml
* Εγχειρίδιο χρήσης (στα αγγλικά)

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 • Το κουπόνι ισχύει από την επόμενη της αγοράς έως 31/01/2013, είναι ατομικό και αφορά μια συσκευασία (ένα σετ)
 • Παρέχεται εγγύηση 60 ημερών
 • Μπορούν να αγοραστούν ένα ή περισσότερα κουπόνια από τον ίδιο χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. 
 • Για αποστολή στο χώρο σας, 3 ευρώ έξοδα αποστολής, διαφορετικά, παραλαβή από το κατάστημα . Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν κατά την αγορά (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής). 
 • Για παραλαβή απο την επιχείρηση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-28.45.064 & 6946-205312
 • Παράδοση εντός 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του κωδικού του κουπονιού.
 • Το προϊόν απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
 • Την αποκλειστική ευθύνη για την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας του προΐόντος έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα "Εμπορακος"

Εγγύηση

Μπαταρία : Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 60 ημερών με αντικατάσταση
Ατμοποιητής : Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 60 ημερών με αντικατάσταση για το σύνολο των 5 κεφαλών και εγγύηση ενός έτους με αντικατάσταση για το περίβλημα και το καπάκι σφράγισης
Φορτιστές USB : Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους


Η μπαταρία του egoC


Τι μου προσφέρει το ego-C

(1) Η αφαιρούμενηκεφαλή –ατμοποιητής δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αλλάζει μόνο αυτή, ότανπαρατηρήσει μείωση του ατμού, μειώνοντας έτσι το ποσό που θα δαπανήσει καθώςδεν χρειάζεται να αγοράσει εκ νέου το σώμα και το καπάκι του ατμοποιητή.

(2) Η ειδικάκατασκευασμένη κεφαλή-ατμοποιητής προσφέρει περισσότερο ατμό και μεγαλύτερηαπόλαυση, επιτυγχάνοντας μηδενικές διαρροές ατμού ακόμη και όταν ο ατμίζωνεισπνέει πολύ δυνατά.

(3) Μεγαλύτερη δάρκεια ζωής ατμοποιητή σε σχέση με τους αντίστοιχους eGo-T.

(4) Ο ατμοποιητής σκεπάζεται με ειδικό μεταλλικό καπάκι που του εξασφαλίζειμεγαλύτερη προστασία από τη σκόνη.

(5) Αποτελείται από τρία μέρη που το καθιστούν ευκολότερο στη συντήρηση και τονκαθαρισμό προσφέροντάς σας έτσι υγιεινότερο και ασφαλές άτμισμα απαλλαγμένο απόπιθανές αλλοιώσεις της γεύσης από σκόνες και υδρατμούς.

 

Υγρό αναπλήρωσης
Διατίθενται σε μπουκαλάκια των 5 & 10 ml & σε πολλές γεύσεις

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 43.90 €
Έκπτωση: 58%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο