Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

AIKIDO μόνο 60€ από 135€, για ΠΡΩΙΝΑ μαθήματα διάρκειας 3 μηνών (πάνω από 40 μαθήματα κάθε μήνα) & απαλλαγή από το κόστος εγγραφής (20€) για άντρες και γυναίκες ηλικίας 15-65 χρονών, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά αυτής της Ιαπωνικής πολεμικής τέχνης που εξασκεί ψυχή και σώμα, στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά απόσταση από τον σταθμό ΗΣΑΠ) Έκπτωση 56%

Το Αϊκίντοείναι κατάλληλο για αρχάριους και μη, στις πολεμικές τέχνες, για κάθε ηλικία, φύλο και σωματότυπο. Στους δύο μήνες των μαθημάτων,  θα δείτε βελτίωση στην υγεία & ευεξία σας καιθα γυμναστείτε με ασκήσεις αναπνοής και ευλυγισίας, κυκλικές γεμάτες χάρη κινήσεις, αποφυγές & ανατροπές. 

Αikido, η τέχνη της αρμονίας

Όροι Χρήσης της Προσφοράς 

  • Το πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως και 31/03/2013
  •  Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μόνο πρωί
  • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
  • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
  • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει όσα μαθήματα θέλει κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρει το πρόγραμμα.
  • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου, Χέλμου 7 στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ). 
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή


Τι είναιτο Aikido

ΤοΑϊκίντο είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη που συνδυάζει τις παραδόσεις τωνσαμουράι με την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για μια αρμονική και ισορροπημένηζωή και για ένα σύστημα αυτοάμυνας κατάλληλο για κάθε σωματότυπο και ηλικία.

ΤοAikido  είναι μία μη ανταγωνιστική πολεμική τέχνη,που η φιλοσοφία του συνίσταται στην άσκηση του ανθρώπου ώστε να εξελίσσεται συνεχώς & όχι στο να είναι καλύτερος από τους άλλους

Εκπαιδευτήςτης σχολής είναι ο Αλεβίζος Αλεβίζος (3ο Dan AIKIKAI). Ξεκίνησε την εξάσκησή του στο Aikidoτο 1995. Διδάσκει συστηματικά από το 2006. Τον διακρίνει το πάθος του για τοAikido, η μεταδοτικότητα, το χιούμορ και η αγάπη του για τη διδασκαλία.
Κάθε φορά που κινούμαι, αυτό είναι Αikido
(Μοριχέι Ουεσίμπα, ιδρυτής του Aikido)

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 60.00 €
Έκπτωση: 56%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο