Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

25€  για ένα full body relaxing massage της επιλογής σας διάρκειας 45 λεπτών, συνοδευόμενο από χαμάμ ή sauna, στο εντυπωσιακό Elena's Day Spa, τον πιο πολυτελή χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικής Αξίας 115€, Έκπτωση 78% !!

Σας καλωσοριζουμε σε εναν ιδιαιτερα προσεγμενο χωρο στην καρδια της Αθηνας, φτιαγμενο για να σας προσφέρει μοναδικά την χαλαρωση και περιποίηση που επιθυμείτε.
Εκεί που η απλότητα συναντά την πολυτέλεια, η εξειδίκευση και ικανότητα επιτυγχάνουν την αρμονία. Η αξιοπιστία,η εξυπηρέτηση και η πίστη σε αυτό που κάνουμε είναι το μυστικό της ισορροπίας και του ευ ζειν.
To Elena’s Day Spa εγκαινιάζει μιασύγχρονη εποχή και φιλοσοφίατων spas, παντρεύοντας τεχνικές και θεραπείες από όλο τον κόσμο με την εφαρμογή υπερσύγχρονων μηχανημάτων. Άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι δίπλα σας κάθε λεπτό για να διασφαλίσει την άνεσή σας και να επαναφέρει την σωματική και ψυχική σας ευεξία.
Ευρύς κατάλογος θεραπειών που περιλαμβάνει τεχνικές και μυστικές συνταγές από όλο τον κόσμο καλύπτει κάθε ανάγκη.Τιμή: 25.00 €
Έκπτωση: 78%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο