Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Μοναδικό προιόν. Αποκτείστε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς πόνους στη μέση σας μόνο με 10 λεπτά καθημερινής άσκησης! Με 53€ αποκτήστε το Ab-Rocket το δημοφιλέστερο  όργανο γυμναστικής για κοιλιακούς και γυμνάστε τους άνω, κάτω, πλάγιους και μεσαίους κοιλιακούς. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα από το All Sports Club - Fitness Shop, στον Κορυδαλλό. Αρχική αξία 140€, Έκπτωση 62%.

proionta kouponia

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 -  ΤοAb-Rocket είναι ένα όργανο γυμναστικής που απομονώνει και γυμνάζει τέλεια τουςάνω, κάτω, μεσαίους και πλάγιους κοιλιακούς.

 -  Είναι απλό και εύκολο στη χρήση, απομονώνει καιγυμνάζει τέλεια όλες τις μοίρες (άνω, κάτω, μεσαίες και πλάγιες) του κοιλιακούσας μυ!

 -  Οι κύλινδροιστηρίζουν την πλάτη και τον αυχένα σας για να γυμνάζεστε με ασφάλεια, ενώπαράλληλα κάνουν μασάζ στην πλάτη σας!

Τώρα θα κάνετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο αναδιπλώσεις και θα ροκανίζετε τουςκοιλιακούς, είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι, με τα 3 επίπεδα αντίστασηςμε χρήση διαφορετικών ελατηρίων που διαθέτει!

 -  Το Ab-Rocket έχει βάρος 8kgr, είναι βολικό, εύκολο στη χρήση και στηναποθήκευση! 

 -  Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό καιπεριλαμβάνει ένα όργανο γυμναστικής Ab Rocket με εγγύηση 1 έτους.

 - Μαζί θα πάρετε και  έναν οδηγό διατροφής και ένα dvd ασκήσεων.

 -  Παρέχεται ένα (1) έτος εγγύηση.

 

proionta kouponia

 

Κύρια σημεία:

*  Άμεση έκδοση και χρήση του κουπονιού.

*  Ηπροσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 07/02/2013.

*  Στηνπερίπτωση παραλαβής απ' το κατάστημα, είναι απαραίτητη η εκτύπωση και παράδοση του κουπονιού.

*  Για αποστολή είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το All Sports Club μετά την αγορά του κουπονιού ή με αποστολή e-mail δηλώνοντας τον αριθμό κουπονιού, τοονοματεπώνυμο και τα στοιχεία αποστολής..

*  Για απλή αποστολή Πανελλαδικά, επιλέξτε το κουπόνι με αποστολή (επιπλέον 4€).

*  Για αποστολή με αντικαταβολή, επιλέξτε το κουπόνι με αντικαταβολή καιμετά τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή(επιπλέον 6€).

*  Μέσοςχρόνος παράδοσης των προϊόντων 3-5 ημέρες.

*  Μπορούννα αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σεσυγγενείς ή φίλους.

*  Ηπροσφορά δε συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις πουισχύουν στην επιχείρηση.

*  Ισχύειμόνο για υπηρεσίες και προϊόντα που αναφέρονται στην προσφορά καιεξαργυρώνονται όλες το διάστημα που αναφέρεται στην προσφορά.

 

proionta kouponia

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 53.00 €
Έκπτωση: 62%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο