Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

ΑΝΤΥΠΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ και Vegas στο Posidonio Music Hall διασκεδάστε μόνο με 20€ εκπτωτικό κουπόνι. Ποιοτική και ξέφρενη διασκέδαση μέχρι το πρωί. Η προσφορά ισχύει για αυτή την Παρασκευή, δίνετε 80€ επιπλέον και για αυτό το Σάββατο, δίνετε 90€ επιπλέον στο κατάστημα.

posidonio antypas vandi vegas

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

*  Δυνατότηταεξαργύρωσης άμεσα της προσφοράς, για αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο μετην αγορά του κουπονιού.

*  Το κάθε κουπόνιαφορά συγκεκριμένα:

*  Την αγορά μίας (1)απλής φιάλης ποτού (whisky/vodka) ή δύο (2) φιάλες κρασί σε τραπέζι έξι ατόμωνμαζί με τα παρελκόμενα για αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο.

*  Δίνετε στοκατάστημα 80€ επιπλέον την Παρασκευή και 90 για το Σάββατο. Για Special Φιάληςποτού, 20€ επιπλέον στις τιμές προσφοράς.

*  Μετά την αγορά τουκουπονιού, απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση ΜΟΝΟ στο 693-20 80 220 (κ. ΜαραγκάςΒασίλης).

*  Μπορεί να αγοραστείαπεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τουςσυγγενείς ή φίλους του.

*  Τα κουπόνιαλειτουργούν και αθροιστικά, δηλ με την αγορά (2) κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλεςποτό ή 4 φιάλες κρασί  κ.λ.π.

*  Η αρχική τιμή τηςαπλής φιάλης ποτού είναι στα 160€ για 4 άτομα, εσείς κερδίζετε 100€ για την κράτηση6 ατόμων.

*  Είναι απαραίτητη ηεκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του στον χώρο του κέντρου.

* Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται ακόμη καιαυθημερόν εάν υπάρχει διαθεσιμότητα!

 

posidonio antypas vandi vegas

 

POSIDONIO MUSICHALL – ΑΝΤΥΠΑΣ, ΒΑΝΔΗ, Vegas

 

Το Posidonio για ακόμα μια χρονιά κάνει τηνδιαφορά στην διασκέδαση. Ημεγάλη πείρα στις πίστες του Αντύπα με τις διαχρονικές του επιτυχίες, αλλά και τανέα σουξέ που θα ερμηνεύσει μαζί με την αδιαμφισβήτητη ερμηνεύτρια ΔέσποιναΒανδή που είναιεγγύηση διασκέδασης σε κάθε της εμφάνιση, αλλά και το καλύτερο συγκρότημα γιατο 2012 οι ταλαντούχοι Vegas, εξασφαλίζουν μια βραδιά ποιοτικής διασκέδασης από αυτές που μόνοτο Posidonio ξέρει να διοργανώνει.

 

Το Posidonio Music Hall είναι το σημείο αναφοράς στην διασκέδασητης Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια.

 

posidonio antypas vandi vegas

 

Άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Ιουνίου του 1991 με το καλλιτεχνικό σχήμα‘’Αντύπας –Στανίση’’ και από τότε κρατάει τα σκήπτρα στην νυχτερινή διασκέδασητης Αθήνας χειμώνα – καλοκαίρι.

 

Έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα τουελληνικού πενταγράμμου καιέχουν αναδειχθεί από αυτή καλλιτέχνες που έκαναν αξιόλογη πορεία.

 

Η γεωγραφική του θέση το κάνει προσβάσιμο και με ΜΜΜ στο κοινό πουκυριολεκτικά το κατακλύζει σε κάθε ημέρα λειτουργίας του.

 

posidonio antypas vandi vegas

 

 

Το ιδιόκτητο πάρκιν που διαθέτει στο πίσω μέρος τουκτηρίου, κάνει ασφαλή την φύλαξη των Ι.Χ αυτοκινήτων των πελατών του.

 

Η εντυπωσιακή πρόσοψη που απέκτησε με την πλήρηανακαίνιση του ιδιόκτητουκτηρίου το 2008, το έχει αναδείξει ως ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί την παραλιακήλεωφόρο.

 

Η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου και το έμψυχο δυναμικό που φροντίζουν κάθε φορά για τηδιασκέδαση του κοινού (τραγουδιστές – μουσικοί – σέρβις) ευθύνονται για τοντίτλο που του έχουν προσάψει κατά καιρούς πολλά ΜΜΕ ως ‘’ο Ναός τηςδιασκέδασης’’.

 

Για πολλούς είναι μια αξέχαστη εμπειρία, να ζήσουν ένα βράδυπραγματικής διασκέδασης,στο Posidonio.

 

posidonio antypas vandi vegas

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 20.00 €
Έκπτωση: 88%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο