Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

9,50€ για ένα NSD POWERBALL 250Hz, την πιο γρήγορη ανθρωποκινούμενη συσκευή που κατασκευάστηκε ποτέ, για να γυμνάσετε καρπούς και χέρια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Γυμναστείτε, διασκεδάστε, συναγωνιστείτε. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από την Gadget Mania Αρχικής Αξίας 34,90€, Έκπτωση 73% !!

Καλώς ήρθατε στον φανταστικό κόσμο των Gadgets

Το gadget-mania.gr φροντίζει για εσάς να βρίσκει τα πιο hot gadgets και τα τα πιο πρωτότυπα δώρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είτε από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση, είτε σε έναν από τους μεγάλους μας συνεργάτες μπορείτε να αποκτήσετε εντυπωσιακά και πρακτικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές!

Στόχος μας είναι η εύρεση και η εισαγωγή έξυπνων και χρηστικών αντικειμένων όπως ρολόγια, t-shirt, παιχνίδια, είδη διακόσμησης, πρωτότυπες ηλεκτρονικές συσκευές, φωτιστικά, είδη γραφείου, και γενικότερα ό, τι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πολύχρωμη! Φιλοσοφία μας είναι τα προϊόντα που διαθέτουμε βα συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της μόδας σε gadgets, σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο

Τιμή: 9.50 €
Έκπτωση: 73%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο