Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

CROSSFIT - 16 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, μόνο 19€ για ένα μήνα μυϊκής ενδυνάμωσης, στο κέντρο της Γλυφάδας. ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα εγγραφής (15€). To πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το σώμα τους και τους αρέσει να νοιώθουν υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία, από την WCA ACADEMY. Αρχική αξία 60€. Έκπτωση  68%

Όροι Χρήσης της Προσφοράς 

 

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα 1 μήνα από την ημερομηνία της αγοράς τους.
  • Κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιήσουν άτομα τα οποία δεν έχουν κάνει χρήση προηγούμενης προσφοράς της WCA Academy ή δεν είναι μέλη της WCA Academy.
  • Κάθε άτομο έχει δικαίωμα αγοράς ενός μόνο κουπονιού για ατομική χρήση και απεριόριστου αριθμού κουπονιών για δώρο σε άλλα άτομα (1 κουπόνι ανά άτομο).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

 

prosfores crossfit

 

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

*1 μήνας προπονήσεων (4 προπονήσεις την εβδομάδα)

*Τα έξοδα εγγραφής (15€)

Λεπτομέρειες προσφοράς:

*Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα μήνα προπονήσεων (4 προπονήσεις την εβδομάδα).

*Δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα εγγραφής (ακόμα και στην περίπτωση που συνεχίσετετις προπονήσεις σας).

*Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι που θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος καιόσα κουπόνια επιθυμεί με τη μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους.

*Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους χωρίς κρυφέςχρεώσεις.

*Για την ισχύ της προσφοράς απαιτείται η επίδειξη της εκτύπωσης του κουπονιούστην επιχείρηση.

 

prosfores crossfit

 

Τι είναι το CrossFit;

Σαςαρέσει η γυμναστική, αλλά βαριέστε το κλασσικό πρόγραμμα άθλησης που προσφέρουντα γυμναστήρια; Θέλετε να είστε fit, χωρίς να χάνετε τις ώρες σας στογυμναστήριο; Η λύση είναι το CrossFit.

Το CrossFit είναι το πλέον διαδεδομένο πρόγραμμαγυμναστικής σε Ευρώπη και Αμερική. Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο τοσώμα με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου. Οιπροπονήσεις είναι διάρκειας 45’ με αυξανόμενη ένταση ανάλογα με τις απαιτήσεις.Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες καιγυναίκες κάθε ηλικίας. Έχει κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο (καισυνεχώς αυξάνονται) λόγω της ποικιλίας των ασκήσεων που βασίζονται στηνομαδικότητα και την συντροφικότητα. Χαρακτηριστικό της Cross Fit προπόνησηςείναι η μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με το βάρος του σώματος, δράμια, μπάρες,λάστιχα. Οι περισσότερες ασκήσεις συνδυάζουν περισσότερες από μία μυϊκές ομάδεςκαι εκτελούνται σε υψηλή ένταση για να αυξήσουν τη καρδιοαναπνευστική αντοχήτην ταχύτητα και τη δύναμη του αθλούμενου.

 

 

prosfores crossfit

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 19.00 €
Έκπτωση: 68%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο