Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

5€ για είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση

Λίγα λόγια για το έργο


Ο καλόκαρδος, άτακτος, περίεργος, ευκολόπιστος, αφελής, ασυνήθιστος ξύλινος κούκλοςμοιάζει πολύ με πραγματικό παιδί. Αγράμματος και άμυαλος καθώς είναι, παρασύρεται σε περιπέτειες που ούτε καν μπορεί να φανταστεί και παρασύρει μαζί του όλους μας! Η μύτη του μακραίνει όταν αγχώνεται, αλλά κυρίως όταν λέει ψέματα. Τα ρούχα του είναι φτιαγμένα από λουλουδιασμένο χαρτί, τα παπούτσια του από ξύλο και το καπέλο του από ψωμί. Σκαλισμένος από τον ξυλογλύπτη Τζεπέτοσε ένα μικρό ιταλικό χωριό, ο Πινόκιο δημιουργήθηκε ως ξύλινη μαριονέτα, αλλά ονειρεύτηκε να γίνει πραγματικό αγόρι…

 

Παίζουν: Ιωάννα Σάλμη, Σπύρος Ιωάννου, Δανάη Νεονάκη, Κόστας Γόνης και Χρήστος Γωγούσης.

 


 

 

 

 

Το θέατρο Μπρόντγουαιη είναι από ταιστορικά θέατρα των Αθηνών, με έναρξη λειτουργίας το 1970 και το έργο «Γλυκιά Ίρμα» στο οποίο πρωταγωνιστούσαν η Έλλη Λαμπέτη και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Από τότε έχουν φιλοξενηθεί στην σκηνή τους εκατοντάδες παραστάσεις και πολύ μεγάλα ονόματα του θεάτρου (όπως ο Μάνος Κατράκης). Από το 1993 βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Βασίλη Πλατάκη, ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεατρικού παραγωγού από το 1977.

Κάθε χρόνο στις θέσεις του Μπρόντγουαιη, χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί αξιόλογες παραστάσεις, ενώ σημαντική απήχηση έχουν πάντα και οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής (όπως ο Καρυοθραύστης, το λυχνάρι του Αλλαντίν, η πεντάμορφη και το τέρας κ.α. που φιλοξενήθηκαν στο παρελθόν).

 

Τιμή: 5.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο