Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

3€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι  ανά άτομο για να απολαύσετε τους Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου και Χαράλαμπο Γαργανουράκη στον ξεχωριστό χώρο του Tas Stage στο Γκάζι, με φαγητό + απεριόριστο κρασί και 2 αναψυκτικά δώρο/άτομο. Δίνετε στο κατάστημα 25€/άτομο επιπλέον για   Κυριακή 3/2 (μεσημέρι) και για Κυριακή 10/2 (μεσημέρι). Αρχικής Αξίας 3€. Από το Protopista.gr.

ΟΔημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδουενώνουν τις υπέροχες φωνές τους και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι. Ένα πρόγραμμα με επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές αλλα και αγαπημένα μας τραγούδια. Μαζί τους ο σπουδαίος κρητικός ερμηνευτής και μουσικός που έχει γράψει τη δική του ιστορία, Χαράλαμπος Γαργανουράκης.

Ο Δημήτρης Μπάσης με τη μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις!

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες, ότι είναι μια από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες. Μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε της εμφάνιση.

Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, παραδοσιακά καθώς και τραγούδια από το σύνολο της μεγάλης του δισκογραφίας, ενώνοντας δυο γενιές παράδοσης, του χθες και του σήμερα.


Τιμή: 3.00 €
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο