Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

29€ για ένα κατ οίκον ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας, για να ανακαλύψετε ποιες τροφές και σε ποιο βαθμό δεν είναι ανεκτές από τον οργανισμό σας, ποιες δρουν ενάντια στην δημιουργία κυτταρίτιδας, πάχους και γήρανσης του δέρματος. ΔΩΡΟ φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα. Από την Pain Solution Systems στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Αρχικής Αξίας 150€, Έκπτωση 81% !!

Κάθε ανθρώπινος οργανισμός έχει τις ιδιοτροπίες του. Και αυτές λέγονται τροφική δυσανεξία και αλλεργία.

Η μη ανοχή από τον οργανισμό να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει ολοκληρωτικά και με φυσιολογικό τρόπο για τις καθημερινές του ανάγκες τα θρεπτικά συστατικά της διατροφής του ονομάζεται τροφική δυσανεξία. Θα την καταλάβετε από μια σειρά συμπτωμάτωνόπως Γαστρεντερικές διαταραχές (άλγος, δυσπεψία, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα κ.λ.π) οιδήματα, ελάττωση του μεταβολισμού και αύξηση του σωματικού βάρους, εύκολη κόπωση, κεφαλαλγίες, διαταραχές στον ύπνο, ελάττωση της απόδοσης και μείωση της ενεργητικότητας, επιδείνωση ή μη εύκολη ίαση κάποιας παθολογίας (κολίτιδα, νόσος crohn, σπαστική κολίτιδα, αιμορροΐδες, ρευματοειδή αρθρίτιδα, αυτοάνοσες παθήσεις). Σήμερα, μπορούμε πολύ εύκολα και απλά να απαλλαγούμε από τη δυσανεξίαπου μας προκαλούν συγκεκριμένα τρόφιμα και να περιορίσουμε σημαντικά ή και να εξαφανίσουμε όλο αυτό το φάσμα των προβλημάτων κάνοντας ένα ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας. Το τεστ αποτελεί τοννέο πρωτοποριακό, εύκολοκαι αναίμακτο τρόπο για να βρει κανείς ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του στις τροφές και τα τρόφιμα τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στον οργανισμό του και να προφυλαχθεί από αυτές αποφεύγοντας τες.

Ακόμα μεγαλύτερη ιδιοτροπία από την τροφική δυσανεξία αποτελούν οι αλλεργίες οι οποίες μπορεί να είναι και επικίνδυνες για την υγεία μας αν δεν εντοπιστούν έγκαιρα.

Εάν ανήκετε σε όσους ταλαιπωρούνται από συμπτώματα όπως αλλεργίες π.χ. ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, άσθμα, κνιδώσεις, αλλά και γενικευμένες αντιδράσεις), χωρίς συχνά να γνωρίζετε ποιο ακριβώς αλλεργιογόνο (τρόφιμο, φυτό, έντομο, φάρμακο κλπ.) ευθύνεται για την ταλαιπωρία σας, μπορείτε να διερευνήσετε τους συνήθεις υπόπτους -τα αλλεργιογόνα-, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεστ.

Εάν έχετε αναπνευστικές αλλεργίες (άσθμα, ρινίτιδα και επιπεφυκίτιδα), αλλεργίες σε τρόφιμα, αν εκδηλώνετε βαριές αντιδράσεις σε τσιμπήματα σφήκας ή μέλισσας, αν είστε αλλεργικοί σε κάποια συγκεκριμένα φάρμακα, αν υποφέρετε από δερματίτιδες εξ επαφής (με χημικές ή φυσικές ουσίες), ή αν ταλαιπωρείστε από φυσικές κνιδώσεις (π.χ. αλλεργία στον ήλιο ή στο κρύο, τότε το τεστ αλλεργιών πρέπει να μπει στην ατζέντα σας.

Τιμή: 29.00 €
Έκπτωση: 81%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο