Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Μόνο 10€ για την αγορά εκπτωτικού κουπονιού, για τραπέζι τεσσαρων (4) ατόμων, για να διασκεδάσετε με την παρέα σας και να απολαύσετε το ανατρεπτικό σχήμα με ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και ΜΠΟΥΛΑ στο Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος, στην Ακτή Πειραιώς. Η προσφορά ισχύει για  αυτό το Σάββατο. Δίνετε στο Κατάστημα 100€ επιπλέον. Έκπτωση 43%

Γιαέκτη συνεχόμενη χρονιά στην ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς ο ΓιάννηςΖουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικόκαι σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».
Την διαφορά φέτος την κάνει ο σημαντικός εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς, ο ΜιχάληςΧατζηγιάννης. Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάληόχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή σταδρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος που θα παρακολουθήσουμε αυτή τηνχρονιά.

Μιαμοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική,τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.


Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock n’ roll παρουσία τουσυμμετέχει… σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τακουστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), ηΒαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί:Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10 μελής ορχήστρα που διευθύνειο Σόλων Αποστολάκης.

Κείμενα: Σάκης Μπουλάς Φωτισμοί: Γιώργος Πόρρος, Ήχος: Γιώργος Ρουπάκας,Ιορδάνης Τσολακιάν, Σκηνογραφία: Μαίρη Τσαγκάρη.
Κάθε Σάββατο αυστηρά στις 22:30 στην «Ακτή» οδού Πειραιώς,τη ναυαρχίδα της ψυχαγωγίας.

«Θα αναρωτιέστε τι να κάνω εγώ εδώ σ’αυτούς ανάμεσα μοιάζω παραφωνία το μόνοσίγουρο που ξέρω θα το πω οι αντιθέσεις πάντα φτιάχνουν αρμονία»… «Από το Αχ!Μαρία ρίξαμε άγκυρα εδώ,
φτιάξαμε γέφυρα Εξάρχεια με Ταύρο…» «… και θα ταξιδέψουμε μαζί με μουσική θαδούμε φίλους μακρινούς πίσω στο χρόνο.» «Θα ασχοληθούμε και με την πολιτική καιΜε την πλάκα θα ξορκίσουμε τον πόνο…»

Δηλώνει, μεταξύ άλλων το τραγούδι της παράστασης, σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννηκαι στίχους Σάκη Μπουλά.

diaskedasi akti peiraios

 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 Ηπροσφορά περιλαμβάνει την αγορά μίας (1) απλής φιάλης ποτού (whisky/vodka) ήδύο (2) φιάλες κρασί σε τραπέζι τεσσαρων (4) ατόμων και τα παρελκόμενα,  για αυτό το Σάββατο, 10€ αγοράεκπτωτικού κουπονιού και δίνετε επιπλέον 100€ / 4άτομα στο κατάστημα 

Απαραίτητηη τηλεφωνική κράτηση στο 693-2080220 (κ. Μαραγκάς Βασίλης)

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

*Η προσφορά ισχύει για αυτό το Σάββατο.

*Κάθε κουπόνι ισχύει για 4 άτομα χωρίς καμία άλλη χρέωση!

*Τα κουπόνια λειτουργούν και αθροιστικά, δηλ με την αγορά (2)κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλες ποτό ή 4 φιάλες κρασί  κ.λ.π.

*Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση απότον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

*Για να κλείσετε τραπέζι απαιτείται αμέσως μετά την αγορά του κουπονιού σας ναεπικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον κο. Μαραγκά Βασίλειο στο 693 2080 220 οποίοςείναι υπεύθυνος για την κράτηση σας

*Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται ακόμη και αυθημερόν εάν υπάρχειδιαθεσιμότητα.

*Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στον χώρο του κέντρου

*Το Couponorama  δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε μη προγραμματισμένη αλλαγήτων σχημάτων.

 

diaskedasi akti peiraios

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 10.00 €
Έκπτωση: 94%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο