Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Για μία (1) αντλία εξαγωγής αέρα από το κρασί, VacuVin, μόνο 8€ από 22€, μαζί με 4 ειδικά πώματα ασφαλείας για να διατηρείτε το κρασί μέσα στο μπουκάλι σε άριστη κατάσταση (για 4 φιάλες κρασί). Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 4€ επιπλέον. Ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έκπτωση 64%

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ: Το vacuvin αφαιρεί τον αέρα από το μπουκάλι  και διατηρεί το κρασί μας στο μισογεμάτομπουκάλι σε άριστη κατάσταση για πολύ καιρό. Αγοράστε το τώρα και χαρίστε το σεαγαπημένα σας πρόσωπα σε ειδικές περιστάσεις!  

 

 

Τι αγοράζετε

Μια συσκευασίαVacuVin που περιλαμβάνει :

(α) Μία αντλία εξαγωγής του αέρα από την φιάλη κρασί σε λευκό χρώμα
(β) Τέσσερα (4) πώματα ασφαλείας που τοποθετούνται στο στόμιο της φιάλης

Επιλογή (α): 8€ από 22€ για παραλαβή του προϊόντος από τα γραφεία της εταιρίας Π.ΕυφραιμίδηςΑΕ στην διεύθυνση Ευρυδάμαντος 57, Άγιος Σώστης Αθήνα. Παρακαλούμε τηλεφωνήστε αμέσως μετάτην αγορά στο 210-93.28.471 

Επιλογή (β) : 12€ από 26€  για δωρεάν αποστολή του προϊόντος, στο χώρο σας, σε όλη τηνΕλλάδα

 

 

Τι είναι το VacuVin

Συνήθως κάθεφορά που ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί και δεν το καταναλώνουμε αμέσως η γεύσητου αλλοιώνεται ακόμα και αν το κλείσουμε με τον φελλό του, καθώς παραμένειμέσα αέρας και δημιουργούνται χημικές ενώσεις με το οξυγόνο που αλλοιώνουν τοκρασί. 

Το VACUVIN έρχεται να μας δώσει τηλύση.

To μοναδικό αυτό προϊόνπεριλαμβάνει μια αντλία που αφαιρεί τον αέρα (το οξυγόνο που καταστρέφει τοκρασί) από τα ανοιγμένα μπουκάλια. Στη συνέχεια τοποθετούμε στο στόμιο της φιάλης,το ειδικό πώμα και μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που θααφαιρέσουμε  το πώμα, θα είναι σαν μόλιςνα ανοίξαμε το μπουκάλι και θα απολαύσουμε την υπέροχη γεύση του κρασιού μας αναλλοίωτη.

 

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 • Το κουπόνι ισχύει από την επόμενη της αγοράς
 • Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία αγοράς
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. 
 • Η αντλία διατίθεται σε λευκό χρώμα (Το μπορντώ έχει εξαντληθεί)
 • Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν είτε απευθείας από τα γραφεία της εταιρίας Π. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΕ στην διεύθυνση Ευρυδάμαντος 57, Άγιος Σώστης Αθήνα (επιλογή α) είτε με επιπλέον χρέωση 4 ευρώ για τις εντός και εκτός Αττικής περιοχές (επιλογή β).
 • Για αποστολή στο χώρο σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής όταν σας ζητηθούν κατά την διαδικασία αγοράς (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής & σχόλια/οδηγίες σχετικά με την αποστολή).  Η παράδοση θα γίνει το εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημ/νία αγοράς του κουπονιού από τον χρήστη.
 • Για παραλαβή από την εταιρία, παρακαλούμε τηλεφωνείστε στην εταιρία άμεσα μετά την αγορά του κουπονιού σας 210-93.28.471
 • Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας με ποιοτικό προϊόν,  έχει η εταιρία  Π. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΕ

 

 

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 8.00 €
Έκπτωση: 64%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο