Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

NOTIS ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στην Ιερά Οδό μαζί με Φανή Δρακοπούλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τους Mamacita On Fire μόνο με 20€ εκπτωτικό κουπόνι, διασκεδάστε μέχρι το πρωί μαζί τους. Ο Νότης Σφακιανάκης… στα καλύτερά του. Η προσφορά ισχύει για αυτή την Παρασκεύη και αυτό το Σάββατο για τραπέζι έξι (6) ατόμων !! Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον για την Παρασκευή και 110€ επιπλέον για το Σάββατο.

* Δυνατότητα εξαργύρωσης άμεσα της προσφοράς, για αυτή την Παρασκευή καιαυτό το Σάββατο με την αγορά του κουπονιού.

*  Το κάθε κουπόνι αφορά συγκεκριμένα:

*  Την αγορά μίας (1) απλής φιάλης ποτού(whisky/vodka) ή δύο (2) φιάλες κρασί σε τραπέζι έξι ατόμων μαζί με ταπαρελκόμενα για αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο.

*  Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον την Παρασκευήκαι 110 για το Σάββατο. Για Special Φιάλης ποτού, 20€ επιπλέον στις τιμέςπροσφοράς.

*  Μετά την αγορά του κουπονιού, απαραίτητητηλεφωνική κράτηση ΜΟΝΟ στο 693-20 80 220 (κ. Μαραγκάς Βασίλης).

*  Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμόςκουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

*  Τα κουπόνια λειτουργούν και αθροιστικά, δηλμε την αγορά (2) κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλες ποτό ή 4 φιάλες κρασίκ.λ.π.

*  Η αρχική τιμή της απλής φιάλης ποτού είναιστα 150€ για 4 άτομα, εσείς κερδίζετε 100€ για την κράτηση 6 ατόμων.

*  Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού καιη προσκόμιση του στον χώρο του κέντρου.

* Οικρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται ακόμη και αυθημερόν εάν υπάρχειδιαθεσιμότητα!

 

prosfora iera odos Νοτης Σφακιανάκης

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ – Notis Sfakianakis

 

Από τις 2 Νοεμβρίου ο ΝότηςΣφακιανάκης επιστρέφειστην αθηναϊκή νύχτακαι δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό!


Σε μια από
τις πιοόμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύησηαυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικάτραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από τοπρώτο κιόλας λεπτό!

 

iera odos notis sfakianakis

 

Ο ανεπανάληπτος τρόπος ερμηνείας του, η ανατρεπτική εμφάνισήτου επί σκηνής και η βαθιάκαι ουσιαστική επικοινωνία με το κοινό θα αποτελέσουν για μια ακόμα χρονιά το τρίπτυχο που θα γεμίσει τιςνύχτες μας στην Ιερά Οδό με μουσική, κέφι και ουσία. Τα διαχρονικά τραγούδια του πουέχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικήςδισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικόταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό!


Φέτος στο πλευρό του
θαβρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή και την προσεγμένηπαρουσία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θαπροσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοίάλλοι.

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 20.00 €
Έκπτωση: 91%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο