Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Τεστ Τροφικής δυσανεξίας & μεταβολισμού μόνο 49€ και  σε συνδυασμό με ένα πλήρη έλεγχο του πεπτικού σας συστήματος. Το τεστ Δυσανεξίας περιλαμβάνει Διαβάθμιση (βαθμονόμηση) Δυσανεξίας με μέτρηση σε κλίμακα από το 1 έως το 4, από ελαφριές έως βαριές δυσανεξίες. Μια προσφορά του Κέντρου Υγείας και Εναρμόνισης στο Ν. Ψυχικό αρχικής αξίας 230€. Έκπτωση 79%

Ανακαλύψτε το μικρό, μεγάλο μυστικό του αδυνατίσματοςκαι της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού !


Τι αγοράζετε

Η προσφορά περιλαμβάνει :


(α) Ένατεστ
ΤροφικήςΔυσανεξίας & μεταβολισμού, με Διαβάθμιση Δυσανεξίαςαπό το 1 έως το 4 όπου το 4 είναι ο χειρότερος βαθμός σε μια τροφή ώστε ναδιαπιστώσετε πόσο σας επηρεάζει η κάθε τροφή ξεχωριστά.


(β) Έναν πλήρηέλεγχο του
Πεπτικού συστήματος, όπου ελέγχονται:

* οι Υπογλώσσιοι αδένες
* οι Υπογνάθιοι αδένες
* οι Αδένες παρωτίδων
* ο οισοφάγος
* το στομάχι
* το δωδεκαδάκτυλο
* το λεπτό έντερο
* ο ειλεός
* η σκωληκοειδή απόφυση
* το παχύ έντερο (ανιόν-εγκάρσιο-κατιόν κόλον)
* το ορθό
* ο πρωκτός
* το πάγκρεας
* το ύπαρ

Συνολική διάρκεια: 30’-40’

 

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

  • Ισχύει από την επόμενη της αγοράς έως 14/12/2012, Τρ. έως Παρ. 10.00 – 14.00 και 16.00 – 21.00, εκτός από τις επίσημες αργίες και την περίδο από 2/8 έως 3/9/12
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο άνω των 7 ετών, και αφορά ένα test μεταβολισμού – τροφικής δυσανεξίας και ένα πλήρη έλεγχο του πεπτικού συστήματος, συνολικής διάρκειας 30' – 40'.
  • Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με μηχανήματα βιοσυντονισμού τρίτης γενιάς!
  • Η προσφορά δεν ισχύει για όσους έχουν βηματοδότη, έχουν ιστορικό επιληψίας, βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, έχουν κάνει μεταμόσχευση, έχουν τεχνητά μέλη.
  • Απαιτείται επικοινωνία στο τηλέφωνο: 211/1103536, τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού και τουλάχιστον 1 μέρα πριν για αλλαγή του (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια, αλλά μπορεί να εξαργυρώσει μόνο δύο κουπόνια στο όνομά του.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 12 ραντεβού ημερησίως
  • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
  • Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας κατά την εξαργύρωση της προσφοράς φέρει το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης στο Ν. Ψυχικό.

 

 

 

Τι είναι η δυσανεξία τροφών

Όπως λέει και η λέξη δύσκολα-ανέχομαι. Ο οργανισμός γιακάποιους λόγους που ακόμη δεν είναι πλήρως γνωστοί, στη διάρκεια της ζωής τουαναγνωρίζει ως εχθρικές κάποιες τροφές. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός καιαντιδρά σε διαφορετικά είδη τροφών, ανάλογα με την κατάστασή του και τις τροφέςτις οποίες έχει ήδη καταναλώσει.


Η δυσανεξία τροφών είναι μια
δυσλειτουργία τουπεπτικού συστήματος που ξεκινάει με την ανικανότητα του στομάχου να διασπάεικάποιες τροφές. Αυτή η δυσλειτουργία έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία του λεπτούεντέρου στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και η ήμι-χωνεμένη τροφή νακαταλήγει στο παχύ έντερο, όπου υπάρχουν διάφορες μικροσκοπικές μορφές ζωής(βακτηρίδια, πρωτόζωα, μύκητες…) γνωστές ως τοξίνες.

Κύρια «τροφή» των τοξινών είναι η ζάχαρη και οιυδατάνθρακες.

Με την ήμι-χωνευμένη τροφή, οι τοξίνες βρίσκουν άπειρη «τροφή»ώστε να δυναμώνουν και να πολλαπλασιάζονται. Όσο πιο πολλές τοξίνες κατοικούνστο έντερο μας τόσο πιο ευαίσθητο γίνεται το στομάχι μας, δημιουργώντας ακόμαπιο πολλές δυσανεξίες και με αυτό τον τρόπο προσφέρει γόνιμο έδαφος στιςτοξίνες.

Οι τοξίνεςεναποτίθενται πάνω στους ιστούς κατά στιβάδες επηρεάζοντας τη φυσιολογικήλειτουργία των κυττάρων. Στο συγκεκριμένο σημείο που συσσωρεύονται ότανξεπεράσουν το όριο αντοχής του οργανισμού μας, ευθύνονται πλέον για παθολογικά συμπτώματα που εμείς βιώνουμε, αλλά και που ποτέδεν πρόκειται να συνδυάσουμε με τη διατροφή μας, όπως κεφαλαλγίες ήημικρανίες, δερματικά εξανθήματα που δεν υποχωρούν εύκολα, μια δυσκοιλιότητα ήμια κολίτιδα που δεν είχαμε πριν ή το χαρακτηριστικότερο των τοξινών είναι ένααίσθημα κόπωσης (π.χ. κοιμάμαι δέκα ώρες αλλά ξυπνάω το πρωί βαρύς,κουρασμένος).


Κάθε μάχη για να λάβει χώραχρειάζεται ενέργεια. Την ενέργεια αυτή ο οργανισμός μας, την παίρνει κυρίως απότην καλή λειτουργία του μεταβολισμού.

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 49.00 €
Έκπτωση: 79%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο