Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, διασκεδάστε με ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ, Ηλιάδη και Μέλισσες στο Διογένης Studio – S Club!! Με 10€ εκπτωτικό κουπόνι. Η προσφορά ισχύει για αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο για τραπέζι έξι (6) ατόμων !! Δίνετε στο κατάστημα 110€ επιπλέον.

diaskedasi rouvas

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

* Δυνατότητα εξαργύρωσης άμεσα της προσφοράς, για αυτην την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο με την αγορά του κουπονιού.

*  Το κάθε κουπόνι αφορά συγκεκριμένα:

*  Την αγορά μίας (1) απλής φιάλης ποτού(whisky/vodka) ή δύο (2) φιάλες κρασί σε τραπέζι έξι ατόμων μαζί με ταπαρελκόμενα για αυτην την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο.

*  Δίνετε στο κατάστημα 110€ επιπλέον για αυτην την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο. Για Special Φιάλης ποτού, 20€ επιπλέον στις τιμές προσφοράς.

*  Ώρα έναρξης: Παρασκευή και  Σάββατο στις 23:00.

*  Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση ΜΟΝΟ στο 693-2080 220 (κ. Μαραγκάς Βασίλης).

*  Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμόςκουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

*  Τα κουπόνια λειτουργούν και αθροιστικά, δηλμε την αγορά (2) κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλες ποτό ή 4 φιάλες κρασίκ.λ.π.

*  Η αρχική τιμή της απλής φιάλης ποτού είναιστα 160€ για 4 άτομα, εσείς κερδίζετε 100€ για την κράτηση 6 ατόμων.

*  Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού καιη προσκόμιση του στον χώρο του κέντρου.

 

diaskedasi rouvas

 

 

S [email protected]Διογένης studio

Ο Σάκης Ρουβάςπαρουσιάζει το πιο δυνατό μουσικό θέαμα, στο “S [email protected]Διογένης studio”, μαζί τουη εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη και το pop συγκρότημα MΕΛΙSSES.

O Σάκης Ρουβάςεπιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, δίνοντας για ακόμα μία χρονιάτο δικό του στίγμα παρουσιάζοντας ένα αισθησιακό θέαμα με ερωτική προσέγγισηπου θα μας παρασύρει σε ένα νέο ύφος διαδραστικής διασκέδασης.

Ο Σάκης Ρουβάς θα μαςαπογειώσει με ένα διαφορετικό performance στο S Club, που εξελίσσεται σε έναατμοσφαιρικό live music cabaret, μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και την ξεχωριστήφωνή της που θα παρουσιάσει το νέο της ρεπερτόριο, και τις MEΛISSES με τον popρυθμό τους.

Στο “S Club @ ΔιογένηςStudio” συμμετέχουν οι Courtney Parker, Victoria Taylor και η ΤζωρτζίναΚαραχάλιου.

Το Διογένης Studioμεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο cabaret, για να υποδεχθεί το S Club και ναπαρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό θέαμα, με θεατρική και ερωτική ατμόσφαιρα.

Ο Σάκης Ρουβάς έρχεταινα ανανεώσει για ακόμα μία φορά τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης με ένα liveshow γεμάτο δημιουργικές ανατροπές, δίνοντας με την Αγγελική Ηλιάδη και τιςΜέλιsses όλη τους τη θετική ενέργεια για την πιο δυνατή μουσική εμπειρίαδιασκέδασης.

 

 

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 10.00 €
Έκπτωση: 94%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο