Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

9€ για μια συνεδρία απολαυστικού  Tailor Made Massage, για γυναίκες και άνδρες, με επιλογή των περιοχών, διάρκειας 25’ για ένα άτομο από το Massage Center στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικής Αξίας 19€, Έκπτωση 53% !!

Η χαλάρωση είναι κάτι, που πλέον το θεωρείτε πολυτέλεια. Ο περιορισμένος χρόνος σας, η δουλειά και το σπίτι δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια ηρεμίας και ξεκούρασης. Στο Massage Center το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει να σας χαρίσει μία μοναδική εμπειρία, ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυσηπου θα σας αναζωογονήσει τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Με το “Τailor Μade Μassage” θα νιώσετε άμεση ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους και θα βελτιωθεί η μικροκυκλοφορία σας, δημιουργώντας ένα αίσθημα ευεξίας και τόνωσης στον οργανισμό σας. Θα αποφορτιστείτε από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας και θα αισθανθείτε πιο ξεκούραστοι από ποτέ.
Σε όλα τα Massage Centers της αλυσίδας μας, το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση και πιστοποιείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μασάζ.
Ελάτε σε εμάς που γνωρίζουμε το μασάζ όπως κανένας άλλος!

Τιμή: 9.00 €
Έκπτωση: 53%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο