Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

79€ από 350€ για τρεις (3) εντατικές θεραπείες προσώπου με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Κάθε επίσκεψη περιλαμβάνει: (α) Καθαρισμό προσώπου με ατμό, (β) Φωτοανάπλαση με IPL παλμικό φως, για πανάδες ή ακμή ή ευρυαγγείες, (γ) Θεραπεία με ειδικές μάσκες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, για ενυδάτωση, αντιγήρανση & ευεξία. Εξαιρετική προσφορά για γυναίκες & άντρες, από τα

Εξαιρετικήθεραπεία για λιπαρά δέρματα με πολύ σμίγμα. Αυτό, αφαιρείται σταδιακά με τους καθαρισμούς, ενώ με τις φωτοαναπλάσεις, επιτυγχάνεται η αναδόμηση της κουρασμένης επιδερμίδας

Τι Αγοράζετε

Τηνεκπληκτική συνδυαστική φροντίδα προσώπου με την εφαρμογή πολλαπλών τεχνικών μεθόδων αισθητικής, σε 3επισκέψεις διάρκειας 2 ωρών περίπου η κάθε μία, την οποία εφαρμόζειμε μεγάλη επιτυχία το Beauty For You.

 

 


Κάθε επίσκεψηπεριλαμβάνει τα εξής :
 

 • Στην αρχή, καθαρισμό προσώπου με ατμό και εξαγωγή του ενοχλητικού σμίγματος (Θα βοηθήσει πολύ τις λιπαρές επιδερμίδες με μεγάλη έκκριση σμίγματος)
 • Έπειτα, φωτοανάπλαση «ή ανάπλαση του δέρματος με παλμικό φως» για την αποκατάσταση συγκεκριμένων προβλημάτων. Το παλμικό φως I.P.L έχει ένα ευρύ μήκος κύματος & χρησιμοποιείται ως ακολούθως ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος : 

  * Μήκος κύματος από 550-600 : Καταπολεμά τις  ευρυαγγείες του προσώπου, καθώς εστιάζεται στα αιμοφόρα αγγεία|

  * Μήκος κύματος από 700-800  : Εστιάζεται στις πανάδες και στις δυσχρωμίες καταπολεμώντας τις γεροντικές και ηλιακές κηλίδες.

  * Μήκος κύματος άνω των 1.000 : Επιδρά στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να απαλύνονται οι λεπτές ρυτίδες, να μειώνονται οι ανοιχτοί πόροι και η «ελάστωση» (δηλ  το ζάρωμα του δέρματος και η έλλειψη ελαστικότητας)

 • Στη συνέχεια ακολουθεί, μία αντιβακτηριακή θεραπεία για αποφυγή τυχόν μόλυνσης και ενάντια στις  κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.
 • Έπειτα τοποθετούνται στο πρόσωπο ειδικές μάσκες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μικτών, λιπαρών ή ξηρών επιδερμίδων.
 • Η φροντίδα ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση αντιγηραντικού serum ή αμπούλων κολαγόνου (ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος),  ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας.


Γιατί το χρειάζομαι

Δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλοι με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ενώμπορεί να έχουμε όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αυτά να αλλοιώνονται απόδερματικά προβλήματα, όπως γυαλάδα, ακμή, πανάδες, έντονη έκκριση σμήγματος,ανοιχτοί πόροι ή ευρυαγγείες.

Εάνέχετε παρατηρήσει  πανάδες στο πρόσωπο σας,ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αν έχετε έντονη έκκρισησμίγματος& ανοιχτούς πόρους,  ξηρότητα ή αφυδάτωση, αν το βλέπετε άτονο,  θαμπό & πρόωρα γερασμένο, τότε  χρειάζεστεάμεσα την συνδιαστική φροντίδα προσώπου που σας προσφέρει το κέντρο αισθητικής& ομορφιάς Βeauty For You 

 Γιατί σε 3 επισκέψεις; 

Η εμπειρίατων Beauty For you, έχει δείξει ότι αυτό είναι απαραίτητο για να υπάρξειμακροχρόνιο και διαρκές αποτέλεσμα. 

Η αισθητικός θα εξετάσει το δέρμα σας, θα αναλύσει την ιδιοσυστασία τουκαι θα εντοπίσειτα προβλήματα στο πυρήνα τους. Με τη συντονισμένηφροντίδα των Beauty for you θα δοθεί  λύση σε  πολλαπλές ανάγκες και προβλήματα της επιδερμίδας σας, όμως, πρέπει να δοθεί οαπαραίτητος χρόνος για να εφαρμοστεί η αγωγή στο πρόσωπο σας και η επιδερμίδασας να αντιδράσει σε αυτή για να έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Μετά από την ιδιαίτερη αυτή φροντίδα,  στις τρεις επισκέψεις το πρόσωποσας δεν θα χρειάζεται τίποτα άλλο για να είναι καθάριο, λαμπερό & γεμάτοζωντάνια όλο το χρόνο

 

Όροι& προϋποθέσεις της προσφοράς 

 • Η προσφορά ισχύει από την επόμενη της αγοράς
 • Το πρώτο ραντεβού πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός δύο μηνών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
 • Κάθε ραντεβού πρέπει να κλείνεται 3 ημέρες πριν την επίσκεψη.
 • Για το ραντεβού σας παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στο 210/2754224 
 • Μπορούν να αγοραστούν 2 κουπόνια για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 2  κουπόνια για κάθε άομο)   
 • Κάθε  επίσκεψη θα έχει μια ενδιάμεση απόσταση από την άλλη τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η αισθητικός των Βeauty For You,  θα εξετάσει το δέρμα σας και μαζί θα συζητήσετε για το χρονικό διάστημα των επαναλήψεων, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τα ιδιαίτερα προβλήματα του,  με στόχο οι τεχνικές που θα  εφαρμοστούν να έχουν όχι μόνο άμεσο αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
 • Την αποκλειστική ευθύνη για την αψογη εξυπηρέτηση σας φέρουν τα Beauty For You
πρόσωπο προσφορά περιποίηση

Χαρίστε στο πρόσωπο σας ότιχρειάζεται για «να κάνει την διαφορά»  Ξεχωρίστε!!

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορέςπροσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

Τιμή: 79.00 €
Έκπτωση: 77%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο