Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

43€ για 1 ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό για το αυτοκίνητό σας, 1 εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, κέρωμα εξωτερικού και εσωτερικού μέρους, χωρίς τη χρήση βούρτσας, μόνο με ενεργό αφρό και περιορισμένη κατανάλωση νερού από το Eco Clean Car Wash στη Γλυφάδα. Αρχικής Αξίας 110€, Έκπτωση 61% !!

Η πολυετής πείραστον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικάμας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του βιολογικού καθαρισμού στο πλυντήριό μας. Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!

Βιολογικός καθαρισμός

Η εξειδικευμένη φροντίδα του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τα αντιαλλεργικά και μη τοξικάπροϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε χαρίζει απόλυτη καθαριότηταστο εσωτερικό του αυτοκινήτου, συντελεί στην συντήρηση των υφασμάτων, των δερμάτινων επιφανειών αλλά και των πλαστικών που βρίσκονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τελος σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των αεραγωγών του αυτοκινήτου επιτυγχάνεται:

- η αποτελεσματική απολύμανση και αποστείρωση του χώρου της καμπίνας των επιβατών αλλά και του port baggage.
– η εξάλειψη των οσμώνπου προκαλούνται απο το τσιγάρο και τους ρύπους της ατμόσφαιρας.
– η αφαίρεση δυσκολων λεκέδων.
– η προστασία της υγείαςτων επιβατών μεσω της εξουδετερωσης βλαβερών μικροοργανισμών και ιών.

Τιμή: 43.00 €
Έκπτωση: 61%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο