Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

43€  για 1 επαγγελματικο εξωτερικό γυάλισμα και κέρωμα με την χρηση αλοιφαδόρου για την ανανέωση του χρώματος και την εξάλειψη επιφανειακών γρατζουνιών του αυτοκινήτου σας καθως και 1 κρυσταλλοποίηση των μπροστινών τζαμιών από την Φανοποιία - Βαφές Φωτόπουλου στην Αγία Παρασκευή Αρχικής Αξίας 210€, Έκπτωση 80% !!

Όλα άρχισαν το 1990, έτος ιδρύσεως της Φανοποιίας – Βαφές Φωτόπουλου. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι κοντά σας και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους. Τα 30 χρονιά εμπειρίας του προσωπικού στο χώρο του αυτοκινήτου μπορούν να σας εγγυηθούν ένα κορυφαίο αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή στον χρόνο.Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς, και με πείρα 30 χρόνων, οι συνεργάτες της Φανοποιία – Βαφές Φωτόπουλου είναι οι πλέον κατάλληλοι για το βάψιμο, την επισκευή ή την περιποίηση του αυτοκινήτου σας!

Το κατάστημα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Ολικές &τοπικές βαφές φούρνου – καλίμπρα αμαξωμάτωνΧρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα, να είστε σίγουροι ότι είναι οι πιο εξειδικευμένοι στη βαφή και επισκευή του οχήματός σας.

Αναλαμβάνουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες
Τρακάρατε χωρίς να φταίτε; Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ένα ή δύο μήνες… ίσως και παραπάνω για να πάρετε τα χρήματά σας από την ασφαλιστική εταιρεία. Απλώς, κάντε στο κατάστημα μία εξουσιοδότηση για να μπει εκείνο στην περιπέτεια πληρωμής!

Επισκευές πλαστικών μερών αυτοκινήτου (ψυγεία – προφυλακτήρες – μάσκες)
Μπορούν να επισκευάσουνή να κολλήσουν τυχόν σπασμένα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου σας.

Ξεθάμπωμα φαναριών
Δεν είναι απαραίτητο πλέον να αντικαταστήσετε τα παλιά φανάρια! Επισκεφτείτε το κατάστημα να τα ξεθαμπώσουν και να τα κρυσταλλοποιήσουν δίνοντάς τους τέλεια ορατότητα και εξοικονομώντας χρήματα από την αγορά καινούριων φανών!

Επαγγελματικό γυάλισμα- κέρωμα αυτοκινήτων
Αν το αυτοκίνητό σας έχει χάσει την αρχική του λάμψη περάστε από τη Φανοποιία – Βαφές Φωτόπουλου για να το γυαλίσουν και να το κερώσουν για να δείχνει σαν καινούριο!

Τιμή: 43.00 €
Έκπτωση: 80%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο