Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

34,90€ για μια ηλεκτρική κουβέρτα με επένδυση fleece, ιδανική για έναν άνετο ύπνο κατά τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Διαθέτει πιστοποίηση CE. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Από την DNA Emporio. Αρχικής Αξίας 68,90€, Έκπτωση 49% !!

Έμφυτη περιέργεια και αγάπη για την τεχνολογία, τις έξυπνες λύσεις και τα πασπαρτού- gadgets; Ε, ή είναι στο Dna σου ή είσαι στο DNA σου!

Συγκεκριμένα, είσαι στην Κομνηνών, μέσα σε έναν άνετο χώρο και νιώθεις την ευφυία της tech culture να συγκλονίζει νευρώνες και φαιά και κύτταρα, ενώ διλλήματα του τύπου: «να το κρατήσω για εμένα ή να πάρω επιτέλους εκείνο το δώρο στον ξάδερφό μου», ακολουθούν κάθε σου βλέμμα στην γκάμα των gadgets που σε κυκλώνουν.

Μοναδικές λύσεις και προτάσεις με innovated στυλ, αξεσουάρ για καθημερινές απλές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές και εμφανίσεις, ηλεκτρικές συσκευές με ιδιαίτερο design κοσμήματα με πολύτιμη ομορφιά, πανδαισία χρωμάτων και pop ιδιοσυγκρασία σε προκαλούν να τα γνωρίσεις, να τα αγαπήσεις, να τα αποκτήσεις!

Μη βιαστείς! Συμβουλεύσου πρώτα το προσωπικό εδώ, που θα χαρεί να σε συμβουλεύσει, να σε κατευθύνει, αλλά και να σε ενθουσιάσει με τις τελικές τιμές!

Είσαι, λοιπόν στο Dna Emporio και εδώ η μιζέρια outside δε σε αγγίζει! Εδώ τα γονίδιά σου γράφουν «λατρεία για τεχνολογία και στιλάτη μαγεία!» και εσύ …αυτό ακριβώς θέλεις!

Τιμή: 34.90 €
Έκπτωση: 49%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο