Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

16€ για μια απολαυστική συνεδρία Antistress - Μυοχαλαρωτικού μασάζ, για γυναίκες και άνδρες, διάρκειας 50’ για ένα άτομο από το Massage Center στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικής Αξίας 38€, Έκπτωση 58% !!

Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Stanford κατέληξε στο συμπέρασμα πως περισσότερο από το 96% όλων των ασθενειών στο σύγχρονο κόσμο οφείλονται στο άγχος.Το πόρισμα αυτό είναι συγκλονιστικό! Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς, πλέον γνωρίζουμε ήδη πόσο νερό πρέπει να πίνουμε κάθε μέρα, τι είδους τρόφιμα πρέπει να τρώμε για να διατηρήσουμε την υγεία μας, και σε πόση φυσική δραστηριότητα θα πρέπει να συμμετέχουμε κάθε εβδομάδα.
Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πώς να χειριστούμε το άγχος στη ζωή μας. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πώς να ξεπεράσουμε τα αυξημένα ή υπερβολικά επίπεδα του στρες. Το σώμα χρειάζεται ξεκούραση για να αναγεννηθεί, να αναζωογονηθεί. Εκτεταμένες περίοδοι αυξημένης πίεσης μπορεί να μην προκαλούν προβλήματα στην αρχή, αλλά με τον καιρό παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη πολλών ασθενειών και στην επιδείνωση των υφιστάμενων.
Μπορούμε να απαριθμήσουμε πολλά συμπτώματα, όπως: αϋπνία, συχνοί πονοκέφαλοι, αίσθημα κακουχίας, πεπτικά προβλήματα, πόνοι στους μύες και τις αρθρώσεις, εξάντληση, κατάθλιψη, κλπ. που σηματοδοτούν μια αλλαγή στην ψυχολογική και σωματική μας κατάσταση. Το Μασάζ βοηθά τη διαδικασία επούλωσης, αναζωογονεί τα κουρασμένα μέρη του σώματος, καθώς και ολόκληρο τον οργανισμό. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας μας, την επιβράδυνση της εξέλιξης ήδη υπάρχουσας νόσου, ή μπορεί και να την αντιστρέψει. Η εμπειρία αποδεικνύει, εδώ και πολλές δεκαετίες, ότι το μασάζ είναι μιαευχάριστη και αποτελεσματική θεραπείαστην αντιμετώπιση του άγχους.
Το Antistress – Μυοχαλαρωτικό Μασάζ είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να μειώσουν το στρες στην καθημερινή ρουτίνα τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να χαλαρώσουν το μυαλό, να ενισχύσουν τη ροή του αίματος, να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το σωματικό πόνο. Είναι μια εξαιρετική θεραπείατόσο για να την απολαύσετε μόνοι σας , όσο και παρέα με το έτερον ήμισυ, το φίλο ή τη φίλη σας.
Σε όλα τα Massage Centers της αλυσίδας μας, το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση και πιστοποιείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ελάτε σε εμάς που γνωρίζουμε το μασάζ όπως κανένας άλλος!

Τιμή: 16.00 €
Έκπτωση: 58%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο