Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

15€ για 2 εισιτήρια για να απολαύσετε τον καταπληκτικό μονόλογο που εξυμνεί το μεγαλείο της μουσικής ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ, του Πάτρικ Ζίνσκιντ, σε σκηνοθεσία του Ντίνου Σπυρόπουλου στο θέατρο Εξ Αρχής στα Εξάρχεια Αρχικής Αξίας 30€, Έκπτωση 50% !!

Kύριο θέμα του έργου είναι η μουσική, που είναι πέρα και πάνω από τη Πολιτική και την ιστορική επικαιρότητα, [...] και πανανθρώπινη… ένα συστατικό στοιχείο της ανθρώπινης ψυχής και του ανθρώπινου πνεύματος, η μουσική θα υπάρχει πάντα και παντού, διότι έχει μεταφυσικό χαρακτήρα. Καταλαβαίνετε, μετα-φυσικό, δηλαδή πέρα και πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη , υπεράνω της εποχής, της ιστορίας και της πολιτικής , πέρα από τον πλούτο και τη φτώχεια, από τη ζωή και το Θάνατο… η μουσική είναι αιώνια”. Πάτρικ Ζίσκιντ

 

 

Ένας άντρας απομονωμένος από τη ζωή, με μόνη του συντροφιά την Κλασσική Μουσική και ένα Κοντραμπάσο, που –τι ειρωνεία- αν και είναι το τελευταίο όργανο σε μια ορχήστρα είναι και το βασικότερο. Όπως και στη ζωή που τα πιο ουσιαστικά θεωρούνται αμελητέα. Ο άντρας αυτός, ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για τον εαυτό του, εξομολογείται ένα κρυφό του έρωτα, ελπίζοντας σε ανταπόκριση, εξομολογείται τη σχέση του με το Κοντραμπάσο αλλά και το αδιέξοδο που τον έχει οδηγήσει η Τέχνη της Μουσικής.

 

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
Σκηνοθεσία: Ντίνος Σπυρόπουλος
Ερμηνεύει: Σταύρος Καλός

Τιμή: 15.00 €
Έκπτωση: 50%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο