Ψώνισε το !

Οι καλύτερες προσφορές με μια ματιά

Η Κυτταρίτιδα γίνεται παρελθόν! Μόνο με 129€ για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μία συνεδρία με 4 θεραπείες σύσφιξης του δέρματος και μικρολιποαναρόφησης στην περιοχή της κοιλιάς, ή στους μηρούς, ή στους γλουτούς, με τη χρήση του υπερσύγχρονου NEW BEAUTY LPR Multisonic, με τελευταίας γενιάς ραδιοσυχνότητες και υπερήχους (RF & Cavitation) και επιπλέον, μία συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας από εξειδικευμένο Ιατρό Δερματολόγο, μόνο από το γνωστό κέντρο «Planet Αισθητική» στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 450€.

 • Η προσφορά ισχύει από 18/12/2012 μέχρι τις 28/2/2013
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 20/1 /2013
 • Ώρες λειτουργίας:
  • Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 21:00
  • Σάββατο 11:00 – 19:00
 • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών καιολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες-επισκέψεις :
 • Η πρώτη συνεδρία -επίσκεψη περιλαμβάνει:
  • Μία θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic με R. F. (ραδιοσυχνότητες)
  • Μία θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic με cavitation (Σπηλαίωση)
  • Μία θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic με Massage (μασσάζ)
  • Μία θεραπεία NEW BEAUTY LPR Air Press 12
 • Η δεύτερη συνεδρία- επίσκεψη περιλαμβάνει:
  • Μία ενέσιμη μεσοθεραπεία, στην περιοχή της κοιλιάς ή στους μηρούς ή στους γλουτούς, για την θεραπεία της κυτταρίτιδας (Meso-Sculpting).
  • Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από εξειδικευμένο Ιατρό Δερματολόγο, διαρκεί περίπου 30 – 45 λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Οι συνεδρίες δεν γίνονται την ίδια ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίας (NEW BEAUTY LPR Multisonic και NEW BEAUTY LPR Air Press 12), κλείνετε ραντεβού για την δεύτερη συνεδρία της μεσοθεραπείας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση, 3-6 ημέρες νωρίτερα, στο 211 7007038.
 • Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης, για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού (μέχρι 24 ώρες πριν) η συνεδρία χάνεται.
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
 • Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Αποκτήστε σε απίστευτη τιμή ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που συνδυάζει μικρολιποαναρόφηση με τη χρήση του NEW BEAUTY LPR Multisonic τελευταίας γενιάς, και ιατρική εφαρμογή δραστικού πρωτοκόλλου ενέσιμης μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Η μικρολιποαναρόφηση με ραδιοσυχνότητες και υπερήχους (RF & Cavitation) σε συνδυασμό με την μεσοθεραπεία, δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και θεωρείται η πιό δραστική μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που υπάρχει σήμερα.

Η Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας (Meso-Sculpting), είναι μία παγκοσμίως καταξιωμένη και δημοφιλής τεχνική, ανώδυνης εισαγωγής (έγχυσης) φαρμακευτικών oυσιών στον λιπώδη ιστό, με την βοήθεια σύριγγας με πολύ λεπτή βελόνα. Έτσι αυξάνει η μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, γίνεται ανακατανομή του λίπους και βελτιώνεται η αντιαισθητική εμφάνιση «φλούδας πορτοκαλιού».

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία υπερτερεί της μη ενέσιμης, διότι είναι τεκμηριωμένο ότι οι δραστικές ουσίες οδηγούνται σε μεγαλύτερη ποσότητα και στη σωστή θέση και επιπλέον ο μικροτραυματισμός με τη λεπτή βελόνα διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης και ανάπλασης του δέρματος.

Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από εξειδικευμένο Ιατρό Δερματολόγο, διαρκεί περίπου 30 – 45 λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 1. Η θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic με R. F. (ραδιοσυχνότητες) ενεργοποίει τους εν τω βάθει ιστούς. Με τη διπολική εφαρμογή, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων εισχωρεί φτάνοντας μέχρι το λιπώδη ιστό. Ετσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και αυξάνεται θεαματικά ο μεταβολισμός και η αποτοξίνωση του λιπώδους ιστού.
 2.  Η θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic cavitation (υπέρηχοι) ενεργεί στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.Η μέθοδος cavitation παράγει καθαρό ήχο, υψηλής συχνότητας (30 -50 kHz) και είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, ασφαλής και αναίμακτη, με άμεσα ορατά αποτελέσματα με το πέρας κάθε θεραπείας, έως και 2 εκατοστά.
 3. Η θεραπεία NEW BEAUTY LPR Multisonic Massage κάνει ενδοδερμικό μασάζ με την ειδικά σχεδιασμένη εργονομική κεφαλή με 4 rollers, η οποία ασκεί ελεγχόμενη αναρρόφηση στους ιστούς των «προβληματικών περιοχών». Ετσι μειώνεται η κατακράτηση των υγρών και βελτιώνεται η λεμφική και η αιματική κυκλοφορία.
 4.  Η θεραπεία NEW BEAUTY LPR Air Press 12 ασκεί διαβαθμισμένη πίεση στους ιστούς πού ελέγχεται από έναν μικροεπεξεργαστή. Ετσι διευκολύνεται η αποστράγγιση των διάμεσων υγρών και της λέμφου και ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η αποκομιδή των τοξινών.

Το πρόγραμμα μπορεί να επαναλαμβάνεται οποιαδήποτε εποχή του χρόνου χωρίς καμία αντένδειξη, για επιπλέον βελτίωση και συντήρηση του αποτελέσματος αλλά και για πρόληψη της επανεμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Το προσωπικό και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της “Planet Aisthitiki”, θα σας φροντίσουν ώστε η επιλογή σας, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και σας εγγυώνται ένα ασφαλές και άψογο αισθητικά αποτέλεσμα.

 

Τιμή: 129 €
Έκπτωση: 71%
Ψώνισε το!

Αφήστε Σχόλιο